Vraag & Antwoord

Anoniem
Vandread
3 antwoorden
 • Nu ik aan de heerlijke stilte van de Zalman 9500 ben gewend die ik laatst heb aangeschaft, vind ik mijn andere PC steeds meer herrie gaan maken, deze PC is uitgerust met allerlei stille onderdelen, op de CPU koeler na.

  Ik wil deze PC niet uitrusten met een koeler van 50 euro en overclocken is niet echt van groot belang, wat ik wel wil is dit:

  Makkelijke installatie
  Betere koelpresaties dan boxed koeler
  Stiller dan boxed koeler

  Ik had zelf mijn oog laten vallen op een ARTIC FREEZER 7 (18 euro), die met een enkele minuut te instaleren was, (mbv de pin-constructie van intel koelers) dan heb ik nog een andere vraag hierover:

  Moet ik koelpasta hiervoor gebruiken, bij mijn CNPS9500LED zat koelpasta, dus dat heb ik er maar gewoon op gesmeerd, je moet er immers wat mee, maar zit dat bij deze koeler ook, en zo ja, is het nodig dat ik het gebruik.
  Op mijn huidige boxed koeler zat namelijk geen koelpasta en dat was ook niet nodig.

  Als jullie nog betere alternatieven hebben, zeg het dan AUB, prijs mag maximaal 30 euro zijn, liefst minder.

  Alvast bedankt, Sander

  PS: ik ben erg nieuwsgierig naar het feit of ik er goed aan gedaan heb koelpaste te gebruiken bij mijn CNPS9500 en of ik dat ook moet doen bij mijn ARTIC FREEZER 7.
 • koelpasta moet je gebruiken :lol: !! Wat voor CPU gaat het om?
 • [quote:766664ca6e="tinus89"]koelpasta moet je gebruiken :lol: !! Wat voor CPU gaat het om?[/quote:766664ca6e]

  Pentium 4 540 3.2 GHz de coolermaster die er nu in zit (wat de stock cooler was die ik erbij kreeg, heeft geen koelpasta, dat zit op een of andere manier al op de onderkant van de cooler (een soort van hardgeworde kauwgom lijkt het)

  ik weet nu dat er koelpasta bij de Freezer 7 zit, die moet ik ook gebruiken, nog 1 vraag, wat zit er voor een connector aan de koeler? 3 pins of 4 pins?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.