Vraag & Antwoord

Anoniem
ArneLH
4 antwoorden
 • Gisteren is mijn nieuwe moederbord aangekomen; Asrock 939Dual. Bedoeling is dat er een 3200+ in komt. Omdat het Asrock bordje toch nog enige overclock capiciteiten blijkt te bezitten vraag ik me af welk geheugen er het beste in kan. Ik lees zowel dat de latency's van een reepje weinig verschil maken, maar ook dat bij het overclocken van een Venice snel geheugen wel zo fijn is.
  Dacht dus zelf aan dit; http://www.hiq24.de/product_info.php?cPath=279_31_119&products_id=3274

  Of zal het allemaal weinig verschil maken met het geheugen dat ik tot nu toe gebruikte (zie sig.)?
 • Ik zou niet teveel geld uitgeven aan mem icm een Asrock mobo. Als je wél redelijk wat aan wil uitgeven kun je beter TCCD nemen denk ik.
 • Overclockresultaten zijn zeker niet slecht voor zo'n budget-bordje:
  http://www.pcstats.com/ArtVNL.cfm?articleid=1860&page=12
  http://www.ocworkbench.com/2005/asrock/reviews/939Dual-SATA2/conclusion.htm

  Maar geheugen kan gewoon async lopen met de CPU snelheid, dus echt noodzakelijk is het idd. niet om overklokgeheugen te nemen. Maar als je het uiterste eruit wilt persen …
 • [quote:e29578bc7f="Obi-wan-kenobi"]
  Maar geheugen kan gewoon async lopen met de CPU snelheid, dus echt noodzakelijk is het idd. niet om overklokgeheugen te nemen. Maar als je het uiterste eruit wilt persen …[/quote:e29578bc7f]

  nou, het uiterste niet. Maar ik wil wel meer dan waarvoor ik betaald heb, zoals iedereen die overclockt. Als ik zo'n 3200 Venice op 3500 kan laten lopen is dat mooi. Maar daarvoor heb ik dus geen specifiek beter geheugen nodig begrijp ik uit je repley.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.