Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Virus = Niet meer opstarten!!

Anoniem
arjant2
3 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Ik heb vanochtend tot grote spijt :oops: een Virus geopend… Hierna begon mijn pc heel erg veel te gaan doen (wat precies weet ik niet?) en omdat hij steeds met veel meldingen kwam van : spyware infected blabla heb ik adaware opgestart. Maar nadat die na 5 min nog maar 113bestanden gescand had dacht ik, ik boot hem even opnieuw, misschien dat hij het dan beter doet. Maar nu start hij niet meer op!

  Er staan nog wel files op die ik wil bewaren (savegames+muziek+foto's etc), ik probeerde hem in onze andere pc te doen maar dan start de hele pc niet op omdat hij zegt over diskboot.ini dat hij de schijf niet kan vinden.
  (Ik had hiervoor een dual boot (2x XP, en dan kon je kiezen welke je wou).

  Waar staat die diskboot.ini (ofzo) en als ik die heb aangepast (2e regel van andere xp schijf die er trouwens niet meer inzit weghalen) heb gedaan en ik mijn bestanden heb overgezet, hoe kan ik dan de schijf formatteren en daarna xp weer opnieuw installeren?

  Trouwens, hij vind in mijn eigen pc die hele schijf niet meer, volgens mij heb ik de stekker er niet goed in maar ik krijg de ide stekker niet verder! hij zit er inderdaad maar een heel klein stukje in maar of dat genoeg is… geen idee!

  Bedankt alvast… Hoop dat het goed komt :x
 • heb je de stekker er wel goed in? niet op de kop? er zit zo'n nokje op… die moet in een gleufje vallen.

  Verder.. heb je de schijf al geprobeert in een andere pc, als SLAVE? dus niet als opstartschijf maar als andere hdd, 2e? kan je hem dan benaderen en belangrijke beastanden kopieren?
 • ik heb hem wel op slave staan volgens mij..

  EDIT: hdd is niet kapot, heb hem op mijn eigen pc weer aan de praat gekregen, ff wat aan de pluggen gedrukt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.