Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

koeler stop ermee met samenwerken

Anoniem
cobrasven
9 antwoorden
 • 8) hoi ik ben nieuw hier op de site en heb een probleem met mijn pc
  -ik heb de standaart koelers erin zitten en een zalman op de videokaart maar als ik er 1 exstra aansluit om de warme lucht weg te blazen aan de achterkant dan stopt mijn koeler van de prossesor te draaien en das niet goed.

  dus wie kan mij helpen graag goede reacties en hoe kan ik de kast het beste koelen wel met lucht maar waar moeten de fentilators.

  systeem:
  -pentium 4 2,8 ghz
  -sata 160 gig hardeschijf
  -1 gig werkgeheugen
  -geforce 6600 pci-x 256 mb met zalman koeler
  -coolmaster met slurf op de prossesor
  -kleine koeler bij de hardeschijf
  -350 wat voeding
 • Hoe sluit je die extra koeler aan dan, het lijkt er op dat het voltage op je bestaande koeler< 5V wordt, dan stopt hij ermee!
 • uh ik heb een aftakking bij mijn zalman koeler gekregen en daar kun je 4 koelers op aan sluiten en dit zou dan dus de 2 de zijn de zalman zelf en die exstra dat moet toch kunnen met een 350 watt voeding
 • Dat 1 koeler uitgaat kan ook komen omdat deze temperatuurgestuurd is. ALs de temperatuur laag genoeg is, gaat de koeler uit. Begint de koeler weer te draaien als je de pc zwaar belast?
 • ik zal even kijken of hij dan weer gaat draaien maar met opstarten draait hij even voluit en daarna stopt hij en toen heb ik de pc uitgedaan omdat ik bang was dat hij dan te heet wert maar ik zal even kijken of hij na een tijdje wel gaat draaien maar zonder die 2e ventilator draait hij wel konstant dus dat is dan wel raar
 • Het klinkt als een temperatuur gestuurde fan, maar als je het niet vertrouwd kan je tijdens het werken ook regelmatig aan het koelblok voelen hoe heet die is. Je zal er niet zo snel iets mee slopen, hooguit loopt je pc vast.
 • ok bedankt allemaal ik ga het effe weer proberen en dan horen jullie het wel deze site is top
 • Je hebt toch geen 4 fans op 1 fan header @ je moederbord aangesloten?
 • Als ik het goed begrepen heb, heeft hij de casefans aangesloten op die molexstekker van zalman met 2x 5 volt en 2x 12 volt fan aansluitingen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.