Vraag & Antwoord

Anoniem
energy drink
8 antwoorden
 • hey,

  ik heb een nieuwe cpu koeler geinstalleerd en daarvoor moest ik alle shit van het moederbord afhalen, geheugen, videokaart enz,

  Daarna deed ik alles er weer in en startte ik op, en er werd maar 512 mb herkent in plaats van 1024.

  Ik heb 2 staafjes van 512 mb ddr2 die in 2 geheugenbanken zaten en het gewoon deden. nadat ik de cpu koeler had geinstalleerd is er oppeens eentje kapot.

  Hoe kan dit? Ik kan natuurlijk iets fout hebben gedaan maar jah ik zou niet weten waar het aan kan liggen. Het ziet er niet kapot uit, dus het moet iets heel klein zijn of hij is kapot door statische electriciteit.

  Ik weet het niet, maar dit is wel vervelend KLOTE. want ik weet niet of ik nog garantie heb en anders moet ik weer helemaal een nieuw moederbord enz.

  Aan het geheugen ligt het niet want ze doen het allebei ik heb ze in de nog werkende gedaan en die hetkent hij gewoon. Ook 10 keer omwisselen en weet proberen heeft geen zin.

  Wie kan mij helpen of heeft dit ook een keer gehad??

  Als het echt iets is wat niet zo snel gemaakt kan worden weet ik wel iemand die hem mag hebben, omdat er ook nog 2 geheugenbanken voor ddr is en die het hopelijk nog wel doen. dit is echt ********** vervelend

  Cris
 • allereerst: je signature mag maar max 2 regels lang zijn ;)
 • Ok weet ik nu wel.

  En als tweede?

  Cris
 • Je zegt dat je geheugenbankjes elk apart nog wel werken. Maar dat ze in een bepaald slot niet werken. Dan vrees ik dat je in die richting moet gaan zoeken. Ik bedoel dat dat slot stuk is. Je kan proberen je mobo te RMA-en of gebruik de nog werkende slot's :wink:
 • jah idd me geheugenbank is kapot niet me geheugen ik heb 2 reepjes van 512 en kan er maar een gebruiken nu.

  Ik ga een nieuw moederbord kopen en deze verkopen aan een vriend die een computer gaat samenstellen en dan kan hij de 2 werkende DDR sloten gebruiken
 • Garantie is beter denk ik hoor :wink: Verkopen aan een vriend is nu wel niet heel netjes :roll:
 • het zit zo hij vind het niet erg hij hoeft geen DDR2 en hij wil voor weinig geld een goed systeem en hij vind het niet erg als er ddr2 niet doet hij heeft aan ddr genoeg en ik verkoop hem voor een vriendenprijsje waar hij akkoord mee is.
 • Maar is RMA geen optie? Das toch altijd beter hé :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.