Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Powerswitch aansluiten op MS-6340...

Anoniem
Crazypjs
3 antwoorden
 • Goedendag allemaal!

  Poosje geleden dat ik wat van mij heb laten horen, maar hier ben ik toch weer eens, met een probleempje.

  Sinds een week of 2 ben ik rustig aan bezig met een pc'tje bouwen. Ok, ook van hout, maar ik had er nog geen weet van dat iemand op het forum met hetzelfde bezig was ;).
  Ging natuurlijk allemaal prima, ik had wat oude hardware gekregen van vrienden, waarvan ik de pc geupgrade had. Het ging om een moederbord + cpu. Respectievelijk: MS-6340 en een AMD Athlon @900 MHZ.

  Alles leuk en aardig, mijn kast bijna af, toen ik op het idee kwam om ook mijn hardware eventjes te testen, in de huidige opstelling. Het werkte in ieder geval wel. Maar… hoe zat het ook alweer met de power/ reset switch, en de hdd en power led?

  Ik heb al een handleiding gevonden op de site van MSI, die ook een moederbord heeft met dat typenummer, maar daar zitten de connectoren net iets anders. Dus weet ik nog steeds niet hoe het nou zat…

  Hierbij eventjes een foto'tje van het mobo:
  (ben niet bij machte een thumbnailtje te plaatsen, dus dan maar een url ;)

  Close up:
  http://home.wanadoo.nl/engbertsteenbergen/S3010039.JPG
  Mobo zelf:
  http://home.wanadoo.nl/engbertsteenbergen/S3010044.JPG

  Wel een beetje wazig, maar ik heb nu even geen betere camera…

  Bij voorbaat dank!

  Pieter
 • Het manual kun je downloaden vanaf http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=131&kind=1
 • Klopt helemaal, dat had ik ook al gevonden, maar als je mijn foto's bekijkt, zie je dat mijn aansluitingen blok even verder naar binnen zit, en ook een andere pin verdeling heeft. Omdat ik nu eenmaal niet graag mijn mobo sloop, dacht ik het hier maar even te vragen.

  Iemand ervaring met dit bord?

  [edit]
  Na eventje wat geprobeerd te hebben op het veldje, waar de connector hoort te zitten, heb ik hem wel aan de praat gekregen. Is er een manier waarop ik op die plek een connectortje kan solderen oid? Om mijn computer elke keer via eventjes een connectie maken met ene draadje aan te zetten, kan ik niet veel begrip voor opbrengen, ideëen?
  Ook iemand die weet hoe het blokje ernaast in elkaar zit, is van harte welkom ;)
  [/edit]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.