Vraag & Antwoord

Anoniem
bmwmaster
11 antwoorden
 • Mijn oom zit met een klein probleempje, zijn zoon wil nog wel eens wat veranderen in het BIOS zonder in de gaten te hebben wat de gevolgen zijn. Bestaan er keyloggers die bij kunnen houden wat er is veranderd/ingetypt is in het BIOS? Hij wil liever geen wachtwoord op het BIOS zetten.

  En nog iets: wat is de beste keylogger onder Windows XP?
 • Denk t niet..aangezien er nog geen OS geladen is.
  Mayb een camera achter de pc ofzow :lol:
 • [quote:2b93fc1abf="tomtom137"]Mijn oom zit met een klein probleempje, zijn zoon wil nog wel eens wat veranderen in het BIOS zonder in de gaten te hebben wat de gevolgen zijn. Bestaan er keyloggers die bij kunnen houden wat er is veranderd/ingetypt is in het BIOS? Hij wil liever geen wachtwoord op het BIOS zetten.

  En nog iets: wat is de beste keylogger onder Windows XP?[/quote:2b93fc1abf]

  Wachtwoord is toch het beste hoor, straks loopt die cpu op 4Ghz ofzo (heel eventjes :lol: )
 • Inderdaad, voor de veiligheid.

  Aan de andere kant, laat de vader in kwestie het probleem niet aanpakken bij het gevolg maar bij de oorzaak: laat hem duidelijk stellen dat zoonlief niets te zoeken heeft in de bios. Indien meneer er wel komt, een tijdje geen computergebruik overwegen?

  En nog wat: een keylogger zou je, indien werkend, niets aan hebben. Die registreert alleen maar pijltje omhoog, omlaag, enter enz. Dan heb je dus een lijst met allemaal pijltjestoets aanslagen. Probeer dan maar eens uit te zoeken wat er nou precies veranderd is naar welke waarde :o
 • [quote:9b3f323ec2="tinus89"]Inderdaad, voor de veiligheid.

  Aan de andere kant, laat de vader in kwestie het probleem niet aanpakken bij het gevolg maar bij de oorzaak: laat hem duidelijk stellen dat zoonlief niets te zoeken heeft in de bios. Indien meneer er wel komt, een tijdje geen computergebruik overwegen?

  En nog wat: een keylogger zou je, indien werkend, niets aan hebben. Die registreert alleen maar pijltje omhoog, omlaag, enter enz. Dan heb je dus een lijst met allemaal pijltjestoets aanslagen. Probeer dan maar eens uit te zoeken wat er nou precies veranderd is naar welke waarde :o[/quote:9b3f323ec2]

  Als de pc het nog doet….
 • [quote:d099f09c56="-stof-"][quote:d099f09c56="tomtom137"]Mijn oom zit met een klein probleempje, zijn zoon wil nog wel eens wat veranderen in het BIOS zonder in de gaten te hebben wat de gevolgen zijn. Bestaan er keyloggers die bij kunnen houden wat er is veranderd/ingetypt is in het BIOS? Hij wil liever geen wachtwoord op het BIOS zetten.

  En nog iets: wat is de beste keylogger onder Windows XP?[/quote:d099f09c56]

  Wachtwoord is toch het beste hoor, straks loopt die cpu op 4Ghz ofzo (heel eventjes :lol: )[/quote:d099f09c56]

  Doet de mijne ook hoor, :D
 • ja maar jij doet het expres en hebt het onder controle. Dat kan je van dit kereltje niet met zekerheid zeggen :lol:
 • Mwjah ben je iig wel van t probleem af :lol:
 • Er bestaan loggers die alles opnemen wat er gebeurt via keyboard.
  Die zit dus tussen je pc en je keyboard in.
 • Soft- of hardwarematig?
 • Hardware matig.
  http://www.amecisco.com/index.htm
  tikkeltje prijzig alleen :P

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.