Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

[Probleem] DFI Lanparty UT NF4 SLI-DR Expert + 2x 7900GTX

Anoniem
None
15 antwoorden
  • DFI Lanparty UT NF4 SLI-DR Expert + 2x 7900GTX werken niet in SLi modes ik heb de nieuwste drivers gedownload van nVidia, maar deze geeft aan dat ik 2 SLi compatibel kaarten nodig ben terwijl er 2 exact dezelfde 7900GTX kaarten in zitten van ASUS.

    Ik heb in de BIOS SLi enabled, maar nog steeds werkt het niet de driver ziet wel 2 videokaarten, maar kan geen SLi mode aanzetten.

    Ik heb de drivers van de driver CD geprobeert, maar ook de gedownloade van nVidia.

    De overige specificaties:
    CPU: AMD FX60
    MEM: OCZ Memory EL Titanium Dual Channel 2048MB PC3200
    HDD: 2x WD Raptor X 150GB
    Videokaarten: 2x ASUS 7900GTX 512MB
    PSU: Enermax 620Watt Liberty

    Alvast bedankt voor de reactie.

    Edit: Ook een BIOS update mocht niet baten
  • Heb je dat bridge dingetje erop gezet?
  • [quote:3f107e3339="ArneLH"]Heb je dat bridge dingetje erop gezet?[/quote:3f107e3339]

    Ja eerste wat er op geplaatst is ook al andere bruggen geprobeert etc. hielp niets.

    Hebben nu een A8NSLI32 geprobeert en daar werkt hij wel op in SLi score van 8998 in 3Dmark06 dus liep lekker.

    Ben nu aan het testen op een A8N Sli Premium en hier werkt ook Sli prima op dus waarschijnlijk dat ik gewoon overstap op een ASUS bord.

    Mocht iemand nog ervaring hebben met 7900GTX in SLi graag plaatsen
  • Mischien nieuwe bios op dat dfi bordje zetten.
  • [quote:739b74f1fb="KEAN"]Edit: Ook een BIOS update mocht niet baten[/quote:739b74f1fb]

    Zoals gezegt hielp dit niet :(
  • Excuses voordubbelpost maar wou nog even foto's plaatsen.

    Zie hieronder de foto's van de huidige situatie zou dit goed genoeg koelen?

    [img:c42e832501]http://img197.imageshack.us/img197/6274/dsc053114ck.th.jpg[/img:c42e832501][img:c42e832501]http://img197.imageshack.us/img197/3497/dsc053121hh.th.jpg[/img:c42e832501][img:c42e832501]http://img197.imageshack.us/img197/6075/dsc053136bu.th.jpg[/img:c42e832501][img:c42e832501]http://img124.imageshack.us/img124/2994/dsc053145tu.th.jpg[/img:c42e832501]

    Hieronder de foto's van de DFI kan iemand misschien zien of ik iets vergeten ben aan te sluiten of verkeerd?

    [img:c42e832501]http://img95.imageshack.us/img95/9565/img169018bq.th.jpg[/img:c42e832501][img:c42e832501]http://img133.imageshack.us/img133/1332/img171423si.th.jpg[/img:c42e832501]

    Score van ASUS A8N32-SLI Deluxe.
  • Huh , ligt die X-Fi nou gewoon los in de kast o.O ?
  • [quote:eec5a2e067="GreyHornet"]Huh , ligt die X-Fi nou gewoon los in de kast o.O ?[/quote:eec5a2e067]

    Die zit gewoon vast hoor. Op de foto is duidelijk te zien dat hij vast zit met een schroefje, op het onderste pci slot.
  • Ah sorry , de 7900GTX Koelers hebben dezelfde kleur als de binnenkant van de kast dus ik zag het moederbord niet meer :P
  • [quote:92e2050316="KEAN"]De overige specificaties:
    CPU: AMD FX60
    MEM: OCZ Memory EL Titanium Dual Channel 2048MB PC3200
    HDD: 2x WD Raptor X 150GB
    Videokaarten: 2x ASUS 7900GTX 512MB
    PSU: Enermax 620Watt Liberty[/quote:92e2050316]

    Hé doe mij dr ook ff eentje, de tering :o
  • En dat heeft met dit topic te maken :roll: …?

    Vreemd dat het niet werkt zeg, heb je al contact gehad met DFI? Werkt SLI wel met andere videokaarten-combinaties met dat bordje?
  • [quote:219e8aaeb1="Aljosja"]En dat heeft met dit topic te maken :roll: …?

    Vreemd dat het niet werkt zeg, heb je al contact gehad met DFI? Werkt SLI wel met andere videokaarten-combinaties met dat bordje?[/quote:219e8aaeb1]

    Dat is wel wat duur om te testen :wink:
    Je kunt idd beste dfi contacteren
  • [quote:66af2556fa="Aljosja"]En dat heeft met dit topic te maken :roll: …?

    Vreemd dat het niet werkt zeg, heb je al contact gehad met DFI? Werkt SLI wel met andere videokaarten-combinaties met dat bordje?[/quote:66af2556fa]

    Morgen maar even proberen met 2x XFX 7900GT misschien dat hij het daar wel mee doet.

    Lijkt me overigens vreemd aangezien ze dezelfde core hebben :-?
  • Schone windows installatie geprobeerd? Welke versie?
  • Windows hebben we meerdere malen met alle updates e.d. geinstalleerd.

    We hebben het dus ook met de XFX 7900GT's geprobeert, maar ook dit mocht niet baten.

    Misschien dat de voeding niet compatibel is met het moederbord aangezien we soms een aantal malen op de powerknop moesten drukken voor hij aan ging.

    We hebben nu de ASUS A8N32SLi erin zitten en dit werkt als een trein!

    Bedankt voor de reacties :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.