Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Harde schijf 25 gb gebruikt, verkenner laat echter niets zie

Anoniem
mgdam
2 antwoorden
 • 1 goededag, allereerst wist ik niet goed waar dit te plaatsen….so forgive me ;)

  maargoed, bij n kennis van me is het het geval dat zyn harde schijf met fotos en videotjes van zn familie enzovoorts sindskort zoek zijn.
  Hun zoontje kreeg n keer de melding (hij wist niet precies te vertellen wat) dat er iets was beschadigd en iets met dll's (zo verelde hij t mij)

  Nu staat bij eigenschappen van die schyf dat er 25 GB gebruikt is, kan op zich kloppen, bekijken we die schyf echter met verkenner….geeft ie niets weer.

  Bijkomende rariteit, dr is een bestand gebruikt of heropend of wat dan ook wat op die schijf hoort te staan (ook een vaag verhaal) en nu is die map ineens wel verschenen waar dat bestand in hoort te staan….en staat, kun je het nog volgen ;)

  Dus als er een bestand op die schijf iets mee wordt gedaan verschijnt de map ineens waar ie in zit.

  heeft iemand enig idee hoe die bestanden zijn terug te halen/laten verschijnen?

  ik heb t via dos nog niet geprobeert moet ik zeggen, t kan ntuurlijk zijn dat ze dan te zien zijn, en dan kopieer ik ze wel ff naar een andere schijf, leek mij nog een laatste mogelijkheid.

  alle idees zijn welkom, bij voorbaat veel dank!

  m vr gr Marco
 • hang m eens bij je eigen computer in, en zorg dat je eigen schijf master, en die schijf vanje kennis slave. Als je dan opstart, krijg je gewoon je normale windows, met als D: schijf (of andere letter) de schijf van je kennis. er is nu niets van ingebruik, dus dan zou alles zichtbaar moeten wezen.

  Peter

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.