Vraag & Antwoord

Anoniem
None
4 antwoorden
  • Probeer eerst een zonder al je insteekkaarten. En koppel je HD, DVD etc eens af. En start je PC dan om, en check of je beeld hebt.
  • Mijn tweede pc start niet meer op. Het is een Sky met Pentium IV.
    Als ik hem aanzet, gaan alle fans keurig draaien en het beeldscherm licht even op. Vervolgens gebeurt er niets. Hij start niet door, zal ik maar zeggen. De fans blijven draaien, het beeldscherm blijft zwart. Ik hoor geen piepjes en de harde schijf blijft stil. Ik heb al enkele acties ondernomen, maar dat levert niets op (stekkers nagelopen, geheugenbankjes in en uit, videokaart vervangen door een andere etc.). Ik vermoed dat het moederbord het heeft begeven , maar weet dat natuurlijk niet zeker. Het gaat om een MSI 850 Pro/MS-6545 v1.X, socket 478). Ik heb geen aanleiding om te veronstellen dat mijn harde schijf het heeft begeven (nimmer waarschuwend geratel gehoord). Voordat ik met het moederbord aan de gang ga: zit ik op het juiste spoor of is er mogelijk iets anders aan de hand?
  • Komt hij wel voorbij de POST (BIOS gedeelte) of blijft het scherm direct zwart? Als hij direct zwart wordt en je verder niks ziet zou het inderdaad aan het mainboard op processor kunnen liggen.
  • Graag meld ik even terug dat het probleem is opgelost. Ik ben maar eens begonnen met de eenvoudigste oplossing, een nieuwe voeding. En jawel, daar zat het probleem. De pc loopt weer als een zonnetje. :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.