Vraag & Antwoord

Anoniem
tinus89
6 antwoorden
 • Ik m'n een oude Compaq Pesario 2700 laatst weer uit de kast gehaald. Zijn harde schijf was kapot en die heb ik vervangen met een nieuwe.
  Ik heb hem aan gedaan maar naar een tijdje gaat de ventilator erg hard blazen en valt de pc naar een minuut of 10 uit. Als je hem dan weer aan doet dan valt de pc bijna gelijk weer uit.
  Ik denk dat er veel stof in pc zit. Maar ik wil hem niet zo graag open maken…:roll: Hebben jullie misschien een paar iedeën?
 • Om 'm goed schoon te krijgen zal ie toch open moeten. Enige alternatief is om de stofzuigermond voor de ventilatieopeningen te houden. Dat is niet aan te bevelen omdat de koelingsfan dan ongecontroleerd kan gaan draaien en defekt kan raken.
 • Het kan natuurlijk ook dat de koelpasta compleet verdroogt is en z'n werk niet meer doet…als je de compu niet wil open maken kan je dat oplossen door heel dicht naast de compu te gaan zitten, je ogen dicht te knijpen en heeeel hard te hopen dat het goed komt…:P Doe ik ook altijd werkt als een trein… :lol:
 • [quote:1508e488c2="Drewster"]Het kan natuurlijk ook dat de koelpasta compleet verdroogt is en z'n werk niet meer doet…als je de compu niet wil open maken kan je dat oplossen door heel dicht naast de compu te gaan zitten, je ogen dicht te knijpen en heeeel hard te hopen dat het goed komt…:P Doe ik ook altijd werkt als een trein… :lol:[/quote:1508e488c2]


  jaja….. en dat moet werken?  Inderdaad. Stof kan wel eens een boosdoener zijn, maar zet niet de stofzuigermond rechstreeks op de fanuit/ingang, omdat de fan dan heel hard gaat draaien. Tot wel 10.000 rpm. Daar issie niet op gebouwd.
 • Ik heb hem ff open gemaakt. Maar geen stof te bekennen… :-? ik heb hem niet helemaal open kunnen krijgen want er waren nog een paar schroefjes die onder de scherm zitten en ik niet bij kon. weet iemand misschien een manier om het scherm er af te halen of een ander manier om de laptop helemaal open te maken?
 • [quote:2cc55ae7a7="tinus89"]
  jaja….. en dat moet werken?
  [/quote:2cc55ae7a7]Nee, maar Jomanda verdient op een of andere manier ook geld :wink:.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.