Vraag & Antwoord

5 antwoorden
 • Hallo ik heb sinds gister een amd sempron 3300+ en een nieuw moederbord een msi ms-7181 in me pc laten zetten ik heb 512 ddr geheugen en een ati radeon 9250 128 mb ik kan men windows xp niet opnieuw installeren terwijl dat wel nodig is als je je moederbord vervangt maar het probleem is als ik een cd erin doe dat hij uitslaat en als ik online een spel wil spelen ook wat kan dit probleem zijn ik denk de voeding het is een 230 v was voor een amd athlon 1600+ kan deze voeding dat trekken
 • Als eerste, welkom op het Computer!Totaal forum.
  Ten tweede gebruik de volgende keer wat meer leestekens.

  Dan komen we nu aan bij jou probleem, in elke computer zit een voeding die 230V als input heeft (Dit komt namelijk uit het stopcontact ;)) Je moet dus even achterhalen hoeveel vermogen je voeding heeft.

  Het kan ook zijn dat de processor oid te heet wordt bij een zware bewerking. Kijk dus ook even of de koeler goed de warmte afstaat dmv je hand op de koeler te houden. Als deze dan erg koud is weet je dat deze dus de warmte van de cpu niet goed afstaat.
 • [quote:7851914e88="Henky20"]ik kan men windows xp niet opnieuw installeren terwijl dat wel nodig is als je je moederbord vervangt maar het probleem is als ik een cd erin doe dat hij uitslaat [/quote:7851914e88] Dat gebeurt zeker als je de Windows XP cd plaatst, terwijl je in de normale modus van Windows XP zit. Kun je wel een cd plaatsen als je via F8 in de veilige modus opstart? Of anders als je naar het BIOS gaat, en dan de Windows XP cd plaatst. Dan kun je in het BIOS gelijk checken of de cd/dvd speler wel bovenaan/vooraan de Boot Sequence staat.
 • ik heb gezien dat er er een 300 watt in zit en ik vind dat de voeding een piepend geluid maakt welke voeding kan ik er het beste in knallen??
 • Als je er zeker van bent dat het je voeding is. Kijk eens naar een Tagan, OCZ, Enermax, Antec, Silentmaxx, Thermaltake of Zalman. Zo rond de 400/500W

  Edit: Test het anders even met een zwaardere voeding zodat je zeker weet dat het je PSU is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.