Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Kingston DDR RAM 512 MB 333 MHz 184-pins

Anoniem
gerben
8 antwoorden
  • Hoi, ik zit met een probleem, ik weet niet of mijn moederbord deze kaart kan accepteren mijn pc ondersteund PC2700/2100/PC1600 of PC133/PC100 SDRAM DIMMs, nu is mijn vraag kan mijn pc de kingston kaart met 512 MB DDR RAM 333 mhz accepteren? want ik ken er geen kloot van :=) help snel a.u.b ! :) dank u
  • Dat is een PC2700 DDR module, zou dus moeten passen. Vaak is het wel zo dat je niet tegelijkertijd SDR en DDR ram kunt gebruiken op hetzelfde bord. Maar als je er nu alleen DDR in hebt, is het geen probleem.
  • Dus als ik nog nooit een een ram geheugen kaart er bij heb gezwierd en de standaard 512 MB DDR heb kan ik die met 333 mhz er bij gooien? :) als ik het goed begrijp, ? alvast heel veel bedankt voor je hulp !
  • Jep, zou er zo in moeten kunnen. Zet wel de computer uit, met de stekker uit het stopcontact. Je zelf even ontladen aan het metaal van de behuizing, voordat je de module aanraakt en plaatst. Het kan wel zijn dat de plaatsing van de module nog wel wat uitmaakt. Als je moederbord dual-channel ondersteunt, moet je de modules in specifieke sloten plaatsen. Zou in de handleiding moeten staan.
  • Ik denk niet dat een mobo welke ook PC100/133 ondersteunt naast de meer gangbare pc 1600/2100/2700 ook nog eens dualchannel ondersteunt, of heb ik wat gemist,wat ook heel goed mogelijk is?
  • hmmm mijn moederbord merkt mijn nieuwe ram kaart maar niet op, en zit ik hier met 512 mb ram nog altijd, in mijn moederbord staat geen uitleg hoe je de ram kaart laat opmerken en ook niet in de handleiding van kingston :s iemand enig idee ? mijn moederbord = P4S553-MX
  • Stekker uit de muur ,kast open en de kaart er weer uit en de andere ook.
    Nu de kaarten verwisseld in de sloten plaatsen, let op de klik.Stekker in de muur en opstarten.
  • gaat niet het zijn twee verschillende, 168 pin en 184 of zo iets

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.