Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Probleem met demo BF2

Anoniem
None
15 antwoorden
 • Ik verveelde me dus heb ik de demo van Battlefield 2 gedownload en geinstalleerd. Maar élke keer als ik deze game opstarten wil reset de computer spontaan!
  Ik heb dit heel af en toe ook met andere games, maar BF2 heb ik nog nooit kunnen opstarten omdat de pc letterlijk elke keer weer opnieuw opstart…

  Ik heb de nieuwste videokaart drivers geinstalleerd, en ook DX9.0c is geinstalleerd.

  Het betrefd hier het volgende systeen:

  AMD Athlon XP 1900+
  640MB PC2100DDR
  XFX GeForce 6200 128MB

  Niet de snelste pc, maar hij zou wel moeten kunnen draaien…
  Iemand tips en/of suggesties?
  Alvast bedankt!

  PS: Als dit niet het juiste sub-forum is mijn excuses hiervoor.
 • hierheen gemoved.

  t.
 • Ik denk toch echt dat je processor en videokaart (veel) te min zijn voor dit spel. Zelf heb ik een Intel Celeron 2.4Ghz (jou processor is een stuk minder dan de mijne) en mijne trekt het al amper op zn tijd! Aangeraden is een Intel Pentium 4 met 2.0Ghz en een GeForce 6600 of hoger. (de specs van EA games zeggen wat anders, maar die kloppen zelden). Als je pc het zwaar heeft met bf2, crasht hij nogal vaak. Zeker in combinatie met weinig werkgeheugen kom je niet erg ver met deze game.
 • In principe zou je systeem BF2 aankunnen ja… Alleen blinkt BF2 niet altijd uit in stabiliteit.

  Je gebruikt die 300watt voeding uit je specs? Hoeveel ampere's geeft je voeding? Spontaan opnieuw opstarten kan ook met je voeding te maken hebben.
 • [quote:371e7708b1="Die hard gamer"]In principe zou je systeem BF2 aankunnen ja… Alleen blinkt BF2 niet altijd uit in stabiliteit.

  Je gebruikt die 300watt voeding uit je specs? Hoeveel ampere's geeft je voeding? Spontaan opnieuw opstarten kan ook met je voeding te maken hebben.[/quote:371e7708b1]Het is een 300W voeding met 15A op de 12V lijn, niet al te sterk dus. Een voedingsprobleem lijkt me alleen wat onwaarschijnlijk omdat ik bij andere games eigenlijk geen last van dit probleem heb…

  @Moist.Sun-Tzu: Als je pc niet aan de minimale systeemeisen voldoet zou die game toch op z'n minst fatsoenlijk op moeten starten?
 • Tja, zo'n dergelijke voeding zou in principe nog net voldoen (hoewel upgrade geen kwaad kan…)

  Helaas zijn er voor de demo geen patches o.i.d. beschikbaar. Heb je de demo ook al verwijderd en opnieuw geinstalleerd?

  Edit: Heel bekend zijn de crashes naar de desktop, maar dat de hele pc opnieuw opstart is voor mij trouwens nieuw.
 • [quote:cc71003ee8="Die hard gamer"]Tja, zo'n dergelijke voeding zou in principe nog net voldoen (hoewel upgrade geen kwaad kan…)

  Helaas zijn er voor de demo geen patches o.i.d. beschikbaar. Heb je de demo ook al verwijderd en opnieuw geinstalleerd?[/quote:cc71003ee8]Ik ga binnenkort m'n hele pc upgraden, de voeding dan ook uiteraard :)

  De demo heb ik nu 2x opnieuw geinstalleerd, haalt niks uit helaas….
  Ik was gewoon benieuwd hoe BF2 zal draaien op mijn huidige systeem, maar ik ben bang dat alleen een format C misschien nog iets helpt. :P
 • Ja, misschien is dat nog een optie :wink: , hoewel je dan wel even zoet ben met alles installeren.

  Je heb verder nooit last van dat je pc opnieuw opstart? Je moet niet vergeten dat die palamoni aardig wat stroom trekt van die voeding.

  Verder zal BF2 niet echt denderend draaien denk ik, maar dat hoef ik jou niet te vertellen denk ik :wink:
 • [quote:1ea1800e86="Die hard gamer"]Ja, misschien is dat nog een optie :wink: , hoewel je dan wel even zoet ben met alles installeren.

  Je heb verder nooit last van dat je pc opnieuw opstart? Je moet niet vergeten dat die palamoni aardig wat stroom trekt van die voeding.[/quote:1ea1800e86]Heel soms had ik dat toen ik nog een Radeon 9200SE gebruikte. Heb nu een XFX Geforce 6200 en heb het probleem tot zover alleen nog maar met BF2.

  [quote:1ea1800e86]Verder zal BF2 niet echt denderend draaien denk ik, maar dat hoef ik jou niet te vertellen denk ik :wink:[/quote:1ea1800e86]Hehe nee ik weet het, maar het gaat mij er puur om te kijken hoe het draait. :wink:
 • Config scherm, printers en andere hardware, systeem, geavanceerd, opstart en herstel instellingen, vinkje weghalen bij ''de computer automatisch opnieuw opstarten''.

  Verder: Staat VPU recover uit?
  Enne, het ligt mijns insziens dus 100% aan BF 2 en niet aan je pc… Heb wat dat betreft nogal slechte ervaringen met BF2, en als andere spellen wel werken?
 • [quote:6a5e8a938e="FTI"]Config scherm, printers en andere hardware, systeem, geavanceerd, opstart en herstel instellingen, vinkje weghalen bij ''de computer automatisch opnieuw opstarten''.

  Verder: Staat VPU recover uit?
  Enne, het ligt mijns insziens dus 100% aan BF 2 en niet aan je pc… Heb wat dat betreft nogal slechte ervaringen met BF2, en als andere spellen wel werken?[/quote:6a5e8a938e]Als ik "automatisch opstarten" uitvink krijg ik gewoon geen beeld als ik het spel opstart, en geeft m'n beedscherm de melding "nu input signal". Heb het ook met m'n oude Radeon 9200SE geprobeerd, maar hiermee heb ik precies hetzelfde probleem.

  Ik denk dat ik het maar opgeef :lol: Ik wacht wel tot ik een nieuwe pc heb :)

  Bedankt allemaal!
 • Het zou moeten lukken!
  Ik heb vroeger nog BF2 demo op een duron 1200 icm 512MB en een geforce 5200 gespeeld!
  Dus qua systeemeisen zit je safe :lol:
 • Sluit eens wat achtergrondtaken en probeer het dan nog eens.

  Het zal vast niks helpen, maar je weet het maar nooit :wink:
 • even zomaar een domme vraag:
  is het wel een legale versie? :roll:
 • Da's inderdaad een domme vraag :P Een demo is altijd legaal :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.