Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

geen videosignaal Asus P4PE-X moederbord

Anoniem
oghkru
3 antwoorden
  • Hi,
    Vanavond raar probleem gehad met m'n PC, zit een Asus P4PE-X moederbord in met 512 Mb geheugen, 64 MB 4 x AGP kaart, 512 Mb, XP etc.etc.
    Was een image aan het maken met True Image toen de PC plotseling hing (echt totaal), opnieuw aangezet en opnieuw True Image opgestart en bij het intypen van de naam van de image (dus voor het maken) hing de PC weer volledig.
    Daarna weer opnieuw aangezet maar nu totaal geen videosignaal meer (monitor blijft zwart). AGP kaart verwisseld, geheugen even op ander slot gezet, batterij even losgehaald en opnieuw er op gezet, andere harddisk aangesloten (je weet nooit) maar tot nu toe geen resultaat.
    Het groene lampje brand op het moederbord, voeding doet het goed, harddisk's werken normaal etc.etc. (als ik de PC op een andere moitor aansluit krijg ik de melding "no video signal";)
    Denk zelf dat ik het geheugen moet vervangen daar het hangen wel eens een voorbode kan zijn. Of heeft iemand een andere tip?
    (P.S. het is niet het laatste type moederbord maar ik heb hem wel onlangs als nieuw gekocht, koeler is nieuw maar geheugen had ik nog liggen, PC heeft prima gewerkt tot vanavond dan).
  • Zou geheugen kunnen zijn .

    Maar bij mij had ik ook keer probleem dat mn videokaart er beetje uitgeschoten was bij het neerzetten ,dus de videokaart een zetje geven help ook soms.
    kijken of de videokaart goed in het slot zit dus :wink:
  • als je denkt dat het het geheugen is .
    dat is dan te controleren met de monitor .
    als het monitor letje niet verspringt van geel naar groen .
    dan kan het zijn dat het aan het geheugen legt

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.