Vraag & Antwoord

9 antwoorden
 • Hey,
  Ik heb weer eens een vraag. Ik heb hier een pc staan die niet werkt. Ik krijg namelijk geen beeld. Ik heb al verschillend geheugen geprobeerd, en ook andere videokaarten. Maar nog steeds geen beeld. ZOuden jullie mischien kunnen helpen…

  Het gaat om dit:

  Amd Athlon 64 3500+
  Asus A8V
  512mb Kingston geheugen
  Asus N6600LE
  80gb Samsung Spinpoint (IDE)
  350 watt Enlight voeding

  Ik heb hier helaas geen andere processor liggen of een ander bordje om te testen. Op het bord gaat trouwens wel het ledje branden, en ook de southbrdige, northbridge enz. worden warm. Maar het kan natuurlijk nog zijn dat die toch niet goed werkt. Een Clrmos heb ik trouwens ook gedaan.

  Alvast bedankt,
 • Je monitor als eens aan een ander systeem gehangen of een andere monitor aan het jouwe?
 • Ho, vergeten te melden. De monitor is prima in orde. :wink:

  p.s. Heb trouwens wel een andere monitor getest voor de zekerheid, maar daar werkte het ook niet. :wink:
 • je pc harde schijf rateld wel? of doet hij gewoon niks? hoor je piepes van uit je pc speaker?

  er blijven een aantal dingen over denk ik: stukke bios, processor (aangezien diehet bios aanstuurd) of moederbord)
 • Harde schijf werkt ook, maar ook al zou die niet werken dan moet je wel beeld krijgen. :wink:
 • Niemand…..?
 • Is dat probleem spontaan ontstaan, of na een hardware wijziging? Of een mislukte BIOS update? Zitten alle voedingkabels van het moederbord nog goed vast? Dus ook die 4 polige? Verder is het van belang te weten wat er precies gebeurd na het indrukken van de powerknop aan de voorkant van de systeemkast. Gaan alle ventilatoren draaien? Reageren de power- en harddisk LEDs? Verschijnt er voordat de monitor op zwart gaat nog een melding? Zoals bijvoorbeeld: "No video signal." Indien PC speaker is aangesloten. Komen daaruit zoals Itsme9x al vroeg nog piepjes?
 • Dit is pas de eerste keer dat ik alles in elkaar zet. Dus geen hardware wijziging of mislukte bios update. Alle voedingskbales zitten ook aangesloten.

  Als ik de knop indruk, gaan de ventialtoren draaien en lampjes ook. De Northbridge en Southbridge worden ook warm. De monitor springt dan i.p.v. van het groene lampje na 10 seconden ongeveer op het oranje lampje. En krijgt dus geen signaal. :cry:

  De Pc-speaker heb ik niet aangesloten, ik heb het namelijk niet in een kast zitten. Dus zal straks even eendingetje opzoeken en aansluiten.

  Alvast bedankt voor je antwoord. :)
 • Lijkt op een kappote processor. Als je de pc aan doet zonder processor erin gaat ook alles branden en draaien en krijg je ook geen beeld meer. :roll:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.