Vraag & Antwoord

Anoniem
bvenema80
4 antwoorden
 • Dag mensen,

  Ik heb gekeken of hetzelfde al eens behandeld was op het forum, maar heb niets gevonden, dus wou ik het voorleggen. Het spijt me, als hier als een topic over is, wijs me dan even door…….

  Het gaat om het volgende:

  Onze computer (P4 celeron 2,4 ghz) start niet meer op, de rode lichtjes van de processor gaan wel aan en ook de cpu-cooler doet het, maar er is niets op het scherm te zien (reset knop doet het niet).

  Wij dachten vervolgens dat het moederbord kapot was en die hebben wij vervangen door een ander moederbord met een andere processor. Dit bleek niet te helpen. Als laatste hebben wij de voeding vervangen, maar dit bleek ook niet te helpen. Mijn vraag is: welke oorzaken kan dit nog meer hebben?

  Alvast bedankt voor de hulp!

  Groet,

  B. Venema
 • Ik was vergeten te vertellen dat ik ook de grafische kaart en de monitor vervangen heb en dat dit ook niet hielp.
 • Staat er wel stroom op het stopcontact? ;-)
  Maar zonder gekheid, je hebt op de kast na, alle onderdelen vervangen. Dus of je hebt defecte onderdelen met andere defecte vervangen, of er is iets mis met de stroomvoorziening in je huis. Moederbord, processor, voeding, videokaart. Hou je alleen de harddisk en de kast nog over eigenlijk.
 • Klopt alles vervangen, heel vreemd. Het kan zijn dat ik een kapot onderdeel heb gekocht en dat hij het daarom niet doet, anders snap ik het niet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.