Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Thermaltake bigwater 745

Anoniem
Vandread
4 antwoorden
 • Ik zit eraan te denken om een thermaltake bigwater 745 te kopen. Omdat ik het ermooi uit vind zin en om hem wat koeler te krijgen. Ik heb nu de stock koeler erop. Ik weet dat hij niet zo goed koelt als een dure luchtkoeler. Nu is zijn mijn vragen:

  Past het allemaal in mijn kast? Centurion 5 + 8800 gts(neemt wat ruimte in :) )

  en moet er op dat koelblok een backplate ofniet?

  mvg joost blom
 • Ik weet niet wat het voordeel is van 3 fans laten draaien, met ook niet zo'n beste waterkoeling. Het nut van watercooling is stilte en goede koeling, de bigwater heeft eigenlijk geen van beide.
 • Er staat Liquid cooling is dat weleens water? Maar je kunt het pas vergelijken met luchtkoeling als je zegt welke koeling. Het is wel beter dan de standaard crap van Intel of AMD.
 • [quote:31b6a05ac1="MirageH1992"]Er staat Liquid cooling is dat weleens water? Maar je kunt het pas vergelijken met luchtkoeling als je zegt welke koeling. Het is wel beter dan de standaard crap van Intel of AMD.[/quote:31b6a05ac1]Liquid cooling == vloeistof koeling, en in dit geval gewoon water (met toevoeging).

  Overigens is de bigwater imho zn geld gewoon niet waard. Voor de doorsnee gebruiker is de boxed Intel koeler prima en stil zat. (de doorsnee gebruiker maalt niet om de temperatuur, die overigens prima binnen de grenzen blijft).
  En wil je wel betere en/of stillere koeling, dan zijn er voor de helft van het geld luchtkoelers die daaraan voldoen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.