Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

3e videkaart overstappen ofniet?

Anoniem
Veldscholte
3 antwoorden
 • Hallo mensen whatsup…
  Ik vind het weer es tijd om men pc een upgrade te geven zoals ik elke maand doe als ik geld heb maarjah:p
  Ik wil graag een 3e 8800gts in me systeem alleen het probleem is dat de amd moederbordjes nog niet te krijgen zijn met 3 pci sloten dus moet ik wel naar intel…
  Uhm ik heb men hele leve al amd nog nooit met een intel gewerkt dus heb er totaal geen verstand van,ik vraag me ook af of er wel 3 8800gts in kunnen omdat dat dual slot is?
  Me vraag is is het mogelijk om 3 8800gtsen in een intel moederbord te pluggen en die dan in men thermaltake kast te fixen met 7 slots aan de 8erkant laat maar zeggen en heeft iemand goeie suggestiet welk moederbord en processor te nemen?
  Ik wil aan de hardware maximaal 600 euro uitgeven inclusief de 8800gts.
  Btw als iemand denkt dat het niet verstandig is die upgraden en denk dat ik beter andere dingen kan upgraden aan de pc met die 600 euro hoor ik het graag..
  Ik wil overstappen naar intel puur voor de triple sli dat intel sneller is is mooi meegenomen maar het gaat me om de benchmark power..

  Alvast bedankt Mvg Vwstyle:)
 • Als je die 2 gtsen verkoopt dan heb je ongeveer 1000 euro te besteden. Als je dan een mobo koopt dat triple videokaart ondersteund kan je d'r mischien 3 GT's in doen. Ook al lijkt het me erg overdreven. Er zijn al geruchten over een 9*** serie… Mischien kan je daar beter op wachten inplaats van nu 600 euro uitgeven. :D
 • Ik snap je vraag niet helemaal, maar voor wat ik er van kan maken heb ik misschien een betere suggestie:

  Kijk eens naar CrossFireX met bijvoorbeeld 3 of 4 keer een HD3850. 4x HD3850 hoeft je niet meer dan €600,- te kosten. (Ze kosten €150,- per stuk en presteren bijna net zo goed als een 8800GTS)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.