Vraag & Antwoord

Anoniem
plextor
6 antwoorden
 • Beste mensen

  Ik vraag jullie om advies en hulp.Het gaat om een ernstige situatie dat al maanden aan de gang is . Ik hoop dat jullie me echt maar dan ook echt kunnen helpen. En dat jullie het serious willen bekijken ( bij voorbaatdank ). Het begon allemaal ongeveer 4 a 5 jaar geleden. Ik kreeg een toen een nieuwe pc, namelijk: een Medion Titanium MD 8080 XL. http://users.telenet.be/mdevos/

  Hij deed het de laatste jaren heel erg goed, was er zeer tevreden om. Maar de laatste paar maanden gaat het DRAMATISCH slecht. Ik kreeg zo veel errors, ik heb vaak gescant op virussus.Pc sloot telkens zelf af en vervolgens gaf hij steeds een (blauwe) foutmelding scherm. Ik heb dus maar besloten ( na er lang over nagedacht te hebben) om een herinstallatie van Windows uit tevoeren. In het begin ging het wel goed, maar naar een aantal weken ging het weer mis. Pc start zichzelf opnieuw op en daarbij hoor ik ook af en toe een keiharde PIEP PIEP PIEP, heel erg vreemd. Ook zijn er blauwe strepen om mijn scherm ontstaan die ik gewoon niet weg kan krijgen. Als ik dan bijv. een spel wil opstarten krijg ik dit te zien:

  http://i240.photobucket.c…5/Wehab/criticalerror.jpg Dus dat mijn Direct3D niet werkt nou vreemd !

  Dus ik ga dan naar start-uitvoeren-vul in: dxdiag, ga naar beeldscherm en ik zie:

  http://i240.photobucket.com/albums/ff265/Wehab/diag.jpg

  Ik heb stof verwijdert, drivers van mijn vidokaart verwijderd en opnieuw ( de nieuwste ) geinstalleerd.

  Verder heb ik NOG NOOIT iets extra voor mijn pc gekocht. Dus heb ik hem nog nooit ge-upgrade. Volgens mij is het daar nu tijd voor ? Hopelijk geeft die eerste link jullie informatie. met name of die onderdelen in mijn pc en of die ge-upgraad moeten worden. Ik kan nu eigenlijk niks met mijn pc, ook al start hij op sluit hij zich weer na 15 min met een blauwe scherm zoals: "Windows is afgesloten, om schade te voorkomen"Met als foutmelding: win32k.sys en ja hoor na die foutmelding van: win32k.sys " en "DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL "EN NOG VEEL MEER FOUTMELDINGEN.

  Hopelijk kunnen jullie me helpen naar het vinden van een oplossing en zo nodig een aantal onderdelen kopen ( is het daar tijd voor? ).

  Alvast heel erg bedankt ik reken op jullie !
 • Mss ff je videokaart er ook uithalen en weer opnieuw erin drukken om er zeker van te zijn dat ie goed zit.
 • Heb je windows in al die jaren ooit al eens opnieuw geïnstalleerd?
 • Ja, één keer maar en dat was een paar maanden geleden, maar met niet veel succes.
 • Is er hopelijk nog wat te redden ?
 • Ik wil graag mijn pc nog een keer gaan herinstalleren. HEb wel mijn windows CD maar ben de code kwijt. Ik heb wel van andere te horen gekregen dat er een soort van programma is dat je je de code op je pc kan opzoeken, misschien dat jullie daar iets van weten.

  Ik weet zelf niet hoe ik het moet gaan aanpakken en zou graag een handleiding willen hebben als jullie er een kennen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.