Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

twee moederborden, met de E8400 Wolfdale

Anoniem
Noesje1
6 antwoorden
 • Ik dacht dat ik er was, maar helaas……. :cry:

  Aanvankelijk zou ik dit Gigabyte bord nemen, http://www.alternate.nl/html/product/details.html?articleId=-1067426&showTechData=true

  maar aangezien deze geen firewire had, kwam ik een andere versie tegen, http://www.alternate.nl/html/product/details.html?articleId=-1067425&showTechData=true

  Maar de laatste geeft bij de specs niet aan dat de E8400 Wolfdale hier op kan..

  Wat nu? Toch doen, of gaat dat echt niet werken?
 • mesch eens op de website van het merk kijken.
  thijs
 • [quote:b7084d25ca="spikeguns"]mesch eens op de website van het merk kijken.
  thijs[/quote:b7084d25ca]

  Heb ik inmiddels gedaan, ik zie dat de processor met de code F2 aangegeven wordt, wat inhoudt dat er (misschien) een BIOS update nodig is.
 • misschien eerste keuze met een losse firewirekaart?… zijn ook niet zo duur toch…? zit toch 30 euro verschil tussen…. 8)

  heb je ook gelijk méér firewire poorten….
 • [quote:b2f032bdcb="outlaw99"]misschien eerste keuze met een losse firewirekaart?… zijn ook niet zo duur toch…? zit toch 30 euro verschil tussen…. 8)

  heb je ook gelijk méér firewire poorten….[/quote:b2f032bdcb]

  Nou, valt mee. Er zit maar twee tientjes verschil tussen de 1 en de ander. Veel poorten heb ik ook niet nodig, allen voor m'n externe DVD duallayer brander. Dus als ik die kaart zonder fw koop met een aparte controller, ben ik net zo duur uit.
 • heb je wèl het bord wat je eigenlijk wilde hebben… èn ik heb me laten vertellen dat een losse kaart beter is dan een geïntegreerde oplossing… maar gezien de snelheid van de huidige systemen blijft dat een beetje vaag… btw hebt al een kaartje van 14 euro.. bij alternate… of dat een goede is? hebt daar ook snelheidsverschillen in snelste kaat is 100 mb/sec volgens opgave en die is géén 14 euro… dus ik zou de snelheid van een onboard oplossing eens afzetten tegen de 100 mb van een losse kaart… succes !!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.