Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Samenstellen nieuwe all round pc.

Anoniem
gerben
5 antwoorden
 • hallo,

  ik wil een nieuwe pc samenstellen.
  hiervoor had ik al in gedachten een intel e8400, Recom Powerstation (behuizing), Cooler Master 520W REAL Power, ATI Radeon 4850.

  mijn budget is 600 euro en de pc dient gebruikt te worden voor alles, videobewerking doe ik niet aan, wel foto bewerking, games, Office (MS Visio), internet, muziek, veel downloaden via newsgroups..
  het zou natuurlijk het beste zijn als de pc meerdere activiteiten tegelijk kan uitvoeren zonder dat er snelheidsverlies optreed.

  welke producten zouden bij bovenstaand begin een mooie aansluiting kunnen vormen?

  Ow ja ik heb al een windows vista licentie en randapparatuur is niet nodig, monitor, toetsenbord en muis zijn al aanwezig. maak geen gebruik van onderdelen van mijn oude pc aangezien deze al 6 jaar oud amd athlon xp 2200 :lol:
  alvast bedankt voor de reacties,

  Groetjes.
 • Wil je per se die kast en voeding hebben? Want die maken het budget voor de rest wel krap. Met een antec nsk6580 hoef je niet echt op de rest te bezuinigen.

  [img:a6fea4720b]http://img133.imageshack.us/img133/1371/clipboard01gp6.th.jpg[/img:a6fea4720b]

  Als het per se moet, kan het wel met een msi p35 bord en een kleinere harddisk. Of je laat dat hetzelfde en zet er een E7200 processor in.
 • hoi,

  ik wilde het liefst wel voor de recom gaan, maar hoeveel watt voeding heb ik nodig om goed stabiel te draaien, want ik wil niet in een keer tijdens een zware game dat mijn voeding het niet meer trekt.
 • Een goede 450W moet voldoende zijn. Een chieftec heb je voor 40 euro. Maar die recom is zonder voeding al duurder dan de nsk6580 (incl. voeding). Ook een sonata met 500W is goedkoper.
 • Maar ik vind qua vormgeving de recom er persoonlijk mooier uitzien..
  maar betreft de voeding, wat welke kwaliteit is deze, herriemaker? modulair?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.