Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Apple Mini Mac of toch iets anders...

Anoniem
wouter512
1 antwoord
  • Hallo Allemaal,

    we willen thuis een nieuwe pc aanschaffen alleen hebben hier niet zo heel veel verstand van, dus daarom kan iemand die er wel een beetje van wee ons ermee helpen. We willen op de tv een computer aansluiten waarmee we gewoon huis tuin en keuken bewerkingen mee kunnen doen maar met als extra's ook goed home made video's kunnen bewerken. Omdat mijn oom helemaal into apple is en apple bekend staat/stond om zijn goede/makkelijk hanteerbare, videobewerkingen hebben we ons laten informeren voor een apple mini mac, mijn vader is hier heel enthousiast over alleen ik vindt dat je 2x zoveel betaalt en volgens mij kan je tegenwoordig de video bewerkingen net zo goed op windows doen. Klopt dit?
    Ook was het formaat van de Apple Mini erg handig, dus zijn we bij de Mediamarkt voor iets vergelijkbaars op zoek geweest, hier kwamen ze aan met een nieuwe HP computer die ook een vergelijkbaar formaat heeft met de apple en een goede videokaart. (weet niet meer welke)

    hebben jullie misschien nog andere suggesties voor een klein formaat computer die naast de dvd speler in de kast bij de tv kan staan, maar wel met een goede videokaart (> 8400) en weten jullie misschien ook welke HP computer werd bedoeld.?

    mvg, Hilbert

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.