Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Cooler Master Cosmos 1000, of...?

Anoniem
KeesA
3 antwoorden
 • Aangezien we thuis nog een nieuwe kast nodig hebben, en ik wel weer ben uitgekeken op m'n eigen :P , was ik van plan misschien een nieuwe te kopen, en dan die oude voor de andere PC te gebruiken.

  Ik wil het graag zo stil mogenlijk, en een raampje hoeft van mij niet.

  Nu kwam ik de Cooler Master Cosmos 1000 tegen. Deze kost wel een aardige smak geld, maar volgens mij heb je dan ook wat.

  Maar nu ben ik eigenlijk niet echt op de hoogte van systeemkasten. Maar de Antec Performance One P182, leek me ook nog wel wat. Vind ik er ook mooit uitzien, en is wat goedkoper. OF hij dezelfde koelkapaciteiten heeft weet ik niet.

  Maar wat is jullie mening. Zie ik geen schitterende kast over het hoofd ofzo? En meer dan 140 euro wil ik er eigenlijk niet aan besteden. Vind ik meer dan zat voor een kast.

  Ik heb trouwens nog wel zelf een voeding, dus dat ik geen enkel probleem.
 • bij de coolermaster kast zit je gewoon in een andere klasse pc kasten

  ga er maar van uit als je 150 euro voor een case over hebt dat je ook wel een deftige kast hebt :D

  de antec is zeker en vast geen slechte kast maar zal meer geluid maken en een minder goede airflow hebben dan de cooler master

  ik denk dat je gewoon moet beslissen voor jezelf

  hoeveel geld je wilt uitegeven en wat je dan van een kast verwacht

  ik ken iemand met de cooler master case en dat is gewoon een topcase maar ze kost nu ook wel wat geld
 • Persoonlijk vind ik de Coolermaster niet zo mooi, het lijkt wel een stationwagon met die dakdragers. Kwestie van smaak

  [quote:457fedb9ca]de antec is zeker en vast geen slechte kast maar zal meer geluid maken en een minder goede airflow hebben dan de coolermaster
  [/quote:457fedb9ca] In de Antec kan je een fatsoenlijke airflow creëren. De antex heeft ook isolatie in de deuren, maar deze zit de airflow niet in de weg.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.