Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Na 3 keer pas opstarten

Anoniem
taira en cabbie
4 antwoorden
 • Een vraag: als ik de computer opstart blijft ie hangen en geeft hij een piepend geluid (lijkt net een sirene) ik zet hem met de aanknop weer uit en probeer het weer, weer hetzelfde na de derde keer opstarten doet ie het pas, we hebben gisteren weer helemaal uitgezogen en zat wel wat stof in en daarna deed ie het ook gelijk. Lijkt net of er iets binnenin geen kontakt maakt.

  Kunnen jullie ons helpen? of is het gewoon een kwestie van wegbrengen die hap de computer is toch ook wel wat jaartjes oud.

  Hoor het graag.

  Groetjes,

  Tjitske
 • Hoeveel Beeps geeft hij dan? Ik gok dat dit een geheugenprobleem is. Haal alle bankjes er eens uit, en start zonder geheugen. Krijg je nu een foutmelding?
 • [quote:dee2497a1a="taira en cabbie"]Een vraag: als ik de computer opstart blijft ie hangen en geeft hij een piepend geluid (lijkt net een sirene) ik zet hem met de aanknop weer uit en probeer het weer, weer hetzelfde na de derde keer opstarten doet ie het pas, we hebben gisteren weer helemaal uitgezogen en zat wel wat stof in en daarna deed ie het ook gelijk. Lijkt net of er iets binnenin geen kontakt maakt.

  Kunnen jullie ons helpen? of is het gewoon een kwestie van wegbrengen die hap de computer is toch ook wel wat jaartjes oud.

  Hoor het graag.

  Groetjes,

  Tjitske[/quote:dee2497a1a]

  Controleer binnenin eens alle stekkertjes, vooral die van de ventilator van het koelblok op de CPU, de rest uiteraard ook even nalopen.

  Dat koelblok was ook goed ontstoft?
 • Oke hebben de computer echt helemaal schoongemaakt waar we maar konden komen hebben we gedaan! maar helaas! niet geholpen :evil: Misschien dat jullie nog iets weten?

  Groeten,

  Tjitske

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.