Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Hardeschijf aansluiten

Anoniem
Stan.M
3 antwoorden
 • Hoi,

  Bij mijn externe hardeschijf is er een pin afgebroken waar de voeding in moet, ik wil hem dus intern gaan aansluiten. Er staan hele belangrijke bestanden op.

  Ik heb hem al aangesloten met een S-ATA data kabel en een (sata-)voeding kabel. Ik ben er een keer ingekomen, en heb de belangrijkste bestanden nu op een andere harde schijf gezet. Maar nu kan ik er helemaal niet meer in, ik kan hem zelfs niet formatteren, dan zegt windows; kan schijf niet formatteren.

  Ik heb hem al helemaal getest met "WD Diagnostics" en die geeft continu errors aan. Ook heb ik hem werkend proberen te krijgen met "Data Lifeguard Tools", dat is ook niet gelukt. Windows erop installeren kan ook niet.

  Een tijd later (nu) is het nog erger geworden; als ik mn harde schijf aansluit en mn pc opstart dan krijg ik eerst dat ie alle hardware laad (dan zie ik ook mn HD ertussen staan), daarna krijg ik dat laadbalkje van windows, en daarna krijg ik continu zwart beeld. Doe ik de harde schijf eruit, dan werkt windows wel.

  Help mij aub! Ik ben blij als mn harde schijf weer functioneert, en ben helemaal blij als ik de bestanden die erop stonden ook nog kan krijgen. Het is echt heel belangrijk!
 • http://www.nationaalcomputerforum.nl/showthread.php?t=47419

  Niet echt fatsoenlijk voor de gebruikers aldaar om hier ook een topic te starten en er zijn daar voldoende oplossingen geboden die je gewoon niet gebruikt. :evil:
 • Ik wou het er eerst nog bij zetten… De reden waarom ik dat gedaan heb is omdat het echt heel erg belangrijk is.
  [quote:6cdee9f45a]Niet echt fatsoenlijk voor de gebruikers aldaar om hier ook een topic te starten en er zijn daar voldoende oplossingen geboden die je gewoon niet gebruikt. [/quote:6cdee9f45a]
  Welke dan? Ik heb elk antwoord beantwoordt. Ik snap eigenlijk niet waarom je zegt dat er voldoende oplossingen geboden zijn die ik eigenlijk niet gebruik, want ik wil hartstikke graag dat mn harde schijf het weer gaat doen en heb ze allemaal beantwoordt…

  Mag ik weten wat jouw nickname is op NCF?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.