Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

[Externe Harde Schijf] Veranderd of zo?

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Hey,

  Ik heb een heel stom probleem en ik weet niet wat ik er mee aan moet. Ik heb sinds mei vorig jaar een externe harde schijf van 500 gb en die heeft altijd op de E:-schijf of hoe dat heet gestaan, en nu ineens staat ie op F: en nu werken alle bestanden en snelkoppelingen die standaard aan "LaCie (E:)" gelinkt zijn ineens niet meer, omdat E: nu F: is. Oké, ik weet niet of het duidelijk overkomt, maar mijn vraag is dus: Hoe kan dit ineens verandert zijn? En belangrijker nog: Hoe verander ik het terug? Want anders moet ik programma per programma opnieuw helemaal al die bestandsmappen op die externe schijf gaan aanwijzen.

  [b:6785b7229a]Edit[/b:6785b7229a]: Ik heb trouwens vandaag voor het branden van een dvd een andere externe harde schijf erin gestopt en wat ik nu zie is dat die nu op E: staat, dus zal het daar wel aanliggen. Alleen, die nieuwe harde schijf is niet van mij en heb ik na vandaag ook dus amper nog nodig. Als ik die er uit haal, m'n oude erin stop en de computer opnieuw opstart, zou het dan opgelost zijn?

  [b:6785b7229a]Edit2[/b:6785b7229a]: Het opnieuw opstarten heeft niet geholpen. Ik heb echt iemand nodig die mij kan vertellen hoe ik dit oplos want het is echt heel irritant :(

  Gr,
  Paul
 • Zijn er echt geen mensen die me hier mee kunnen helpen?
 • Jah sorry joh ik zou je best willen helpen.. maar ik heb echt geen verstand zulke problemen. :(
 • Wat je kan doen is naar schijfbeheer gaan en dan naar eigenschappen van de 500GB en dan rechtsklikken en stations letter veranderen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.