Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Voeding kapot? en nog een probleempje

Anoniem
Anjo
3 antwoorden
 • Een tijdje terug begon mijn computer steeds vaker zomaar uit het niets uit te vallen, en op den duur ging de pc zelfs niet meer aan en reageerde nergens meer op.

  Volgens mij was de voeding kapot (?) en hierom heb ik even de kast opengetrokken om hier een kijkje in te nemen. Toen ik later alles opnieuw aangesloten had ging de computer weer aan en ik wou deze opnieuw installeren, echter voordat de installatie voltooid was viel de pc alweer uit en reageerde opnieuw nergens op.

  Ik heb op dit moment nog geen nieuwe voeding dus voordat ik deze aanschaf, zou de voeding wel degelijk het probleem zijn?

  Hierna kom ik bij nog een probleem, ondertussen heb ik mijn moederbord een keer geheel vrij gemaakt van kabels e.d maar toen ik dit allemaal weer terug wou zetten kwam ik er niet uit waar de kabels van de reset knop etc nu moesten. Op onderstaande foto's zie je de betreffende aansluitingen en de kabeltjes waarvan ik niet weet waar ik ze kwijt moet.

  [img:8eba4e22a4]http://img200.imageshack.us/img200/9256/img0057.th.jpg[/img:8eba4e22a4]
  [img:8eba4e22a4]http://img196.imageshack.us/img196/8711/img0060.th.jpg[/img:8eba4e22a4]

  Hopelijk kan iemand mij hiermee helpen, want hierdoor kan ik niet eens kijken of ik de computer aan de praat krijg. :lol:
 • Even de handleiding van je MOBO erbij pakken. Als je die niet hebt eens even neuzen bij de fabrikant van je moederbord.

  Pas als we info hebben kunnen we verder helpen
  Anjo
 • [img:da67c4ed16]http://img20.imageshack.us/img20/9353/handleiding.th.png[/img:da67c4ed16]

  Dit staat er in de handleiding, maar eerst wordt er gezegd dat op de eerste pagina nummer 6 de SW1 is en op de 2e pagina staat er weer dat diezelfde bij de reset SW etc moet

  Het gaat trouwens om het moederbord PCCHIPS M863G

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.