Vraag & Antwoord

Anoniem
tomvdlee
5 antwoorden
 • Ik heb een probleempje met mijn laptop.
  Ik heb al enkele dagen last dat mijn pc traag/warm was.
  Nu heb ik eens gekeken als hij aan het opstarten was hoe traag hij was, normaal achter dat windows vista geladen is krijg je gebruikersscherm. Dit duurde dus 3-5 minuten bij mij. Ik voelde binst eens aan ventilator/koelen en was heel warm, ik besloot om er eens aan te ruiken.
  En tot mijn verbazing rook het lichtjes verbrand.
  Zou mijn koeling/ventilator kapot zijn? Of misschien kortsluiting?
  Ik wou eens laptop opensmijten voor te kijken maar kon er niet direct aan zonder pc helemaal uit elkaar te halen, en dan laat ik het liever aan een expert over.

  Weet iemand van jullie misschien wat het probleem is?
  Of adviseren jullie om binnen te stappen in winkel voor herstelling?

  Extra gegevens:
  Dell Vostro 1700
  Windows Vista
  2GB Geheugen
  Kloksnelheid: 2Ghz

  Greetz,
  Wimpie
  wimdamman@hotmail.com
 • Welkom op dit forum.
  Geef niet zomaar je Emailadres weg 8)

  Het zou kunnen dat er wat stof rond je koeling zit wat aan t schroeien is. Hoe oud is de laptop? Als er nog sprake is van garantie zou ik naar de winkel gaan. Het kan zijn dat er wat kosten voor een schoonmaakactie gevraagd worden, maar het zal goedkoper zijn dan vervangen van onderdelen
  suc6 Anjo
 • Uhm een 2jaar en 6maand, is ie en e-mail was als iemand meer wist over probleem kon hij me daar contacten, i dont care :p
 • Ik adviseer u om op de site van de leverancier te zoeken naar help en ondersteuning. Misschien staat daar bij FAQ of veel gestelde vragen uw vraag wel MET het antwoord. U kunt ook de support-afdeling van uw leverancier mailen en om raad vragen.
 • De koeling van een laptop gaat makkelijk dichtzitten met stof. Soms helpt uitblazen, soms moet je de boel openhalen. En als je dat zelf niet kunt of durft, moet ie naar een reparateur.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.