Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Problemen met Acer Aspire 7520G

Anoniem
arjant2
2 antwoorden
 • Hallo allemaal. Ik heb sinds begin mei problemen met mijn laptop. Op een gegeven moment starte hij helemaal niet meer op. Bij het indrukken van de startknop ging de fan draaien en verder deed hij niets meer. Ik heb hem helemaal opengehaald en niets gevonden. Ik ging er dus vanuit dat het moederbord overleden was.

  Echter, mijn vader vroeg mij van de week om mijn laptop eens mee te nemen en na dezelfde handelingen uitgevoerd te hebben welke ik eerder heb uitgevoerd, starte hij plotseling weer op.

  Bij thuiskomst weer aangezet: zelfde verhaal, hij deed niets meer. Ik weer alles opengemaakt, dit keer toetsenbord verwijderd en bovenste cover om bij de batterij te komen. Alle verbindingen gecontroleerd, stekkertjes los en weer vast. Dit keer starte hij weer op.

  Gisteren was het weer zo ver dat hij niets meer deed.

  Ik heb weinig verstand van computers, maar aangezien ik eerder te horen kreeg dat het moederbord overleden was en dit dus niet zo blijkt te zijn, vermoed ik dat het moederbord af en toe geen voeding krijgt o.i.d.
  Heeft iemand een vermoeden of misschien wel een tip waar ik nog meer naar kan kijken? De garantie is verlopen en tevens krijg ik na meerdere pogingen geen contact met Acer. Dus daarom maar via deze weg. Als ik hem nog vaker open en dicht maak blijft er niets van de behuizing over.

  Mocht er meer informatie nodig zijn dan hoor ik het wel.

  Alvast bedankt

  Matthijs
 • beste Matthijs,


  Ik heb ongeveer dezelfde problemen met mijn Acer Aspire 7520G.
  Soms blijft-ie een tijdje aan, maar hij gaat altijd zonder enige aankondiging opeens uit.

  Ook ik denk dat het aan het moederbord ligt.
  Ben jij wijzer geworden hieromtrent inmiddels?

  Vriendelijke groet,
  Edwin

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.