Vraag & Antwoord

Anoniem
jolo
10 antwoorden
 • Ik heb een emachines e525 notebook, wat mij pissig makt is dat hij altijd na het opstarten (volgens everest en cpuhardware of zo)met 49 tot 53 graden de harde schijf en met 51 tot!! 61 graden van de cpu/processor komt, wat kan ik eraan doen alle model van deze merk zijn zo dus het ligt niet aan mijn model, ik wil graag weten hoe ik hem koler kan maken, lieft gratis, als het kan want ik zelf na wat ik gelezen heb dekt dat dat niet normaal en niet goed voor de notebook is, en zeker dat dit altijd zo is zelf als hij daar zo staat niks te doen.
 • Als je nou eerst eens de zoekfunctie gebruikt, had je je antwoord allang gevonden: Dit topic bijvoorbeeld.

  Je CPU temperatuur is normaal. Je HD's zijn iets warmer dan gemiddeld, maar niet om je zorgen over te maken. Het is dus prima zo. Zoals je zelf al aangeeft: Alle modellen zullen het zo hebben.
 • Het is wel erg hè met je laptop? Zelfs de toetsen vallen regelmatig uit. Zet hem niet op schoot, want dat is niet goed voor je nageslacht.
 • [quote:ea63181425="water"]Het is wel erg hè met je laptop? Zelfs de toetsen vallen regelmatig uit. Zet hem niet op schoot, want dat is niet goed voor je nageslacht.[/quote:ea63181425]

  Mis ik een sarcastische opmerking of slaat dit nergens op? :o
 • sorry water maar ik woon pas 4 jaar in nl zelf kom ik uit monaco.
 • Gezien de topic, is 51 tot 61 graden in mijn notebook veel, en ik las laatst hier dat temperaturen boven de 50 graden de levensdur van de processor drastisch verlagen. wat nu??
 • maat van me heeft een ventilator gekocht voor zn laptop

  die plak je onder je laptop vast zodat die beter koelt.

  hij had alle problemen die jij had in 1x opgelost.

  succes
 • [quote:1b893b0628="rayquaza2500"]Gezien de topic, is 51 tot 61 graden in mijn notebook veel, en ik las laatst hier dat temperaturen boven de 50 graden de levensdur van de processor drastisch verlagen. wat nu??[/quote:1b893b0628]

  Dit is al stukken beter leesbaar.

  On topic: open schroeven en kijken of er stof valt te verwijderen?
 • Eindelijk, de probleem is opgelost, namelijk ik heb info bij intel gevraagd en dus de antwoord liud "De "Mobile" processor zijn tegen degelijke tempraturen bestand, de temperatuur van uw notebook is normaal, omdat de notebook heeft zelf minder plek dan de desktop wardoor de temperaturen sneller oplopen en hoger zijn, er is dus niks mis met uw processor want deze model kan 120 graden aan"

  Zo dat is opgelost:D:D gelukkig er is niks mis mee ik dank jullie heel erg veel voor de hulp hier.
 • [quote:6b20d4d168="rayquaza2500"]Eindelijk, de probleem is opgelost, namelijk ik heb info bij intel gevraagd en dus de antwoord liud "De "Mobile" processor zijn tegen degelijke tempraturen bestand, de temperatuur van uw notebook is normaal, omdat de notebook heeft zelf minder plek dan de desktop wardoor de temperaturen sneller oplopen en hoger zijn, er is dus niks mis met uw processor want deze model kan 120 graden aan"

  Zo dat is opgelost:D:D gelukkig er is niks mis mee ik dank jullie heel erg veel voor de hulp hier.[/quote:6b20d4d168]

  En wat stond er in de [u:6b20d4d168]alleréérste[/u:6b20d4d168] reactie? :roll:
  :P

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.