Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Laptop duurt er uren over om uit te gaan

Anoniem
jolo
3 antwoorden
 • goede betrouwbare virusscanner

  Daarover is heel veel te vinden op diverse forums, ook op dit forum. Rangorde volgens mij Avira, Avast, AVG. Zelf gebruik ik Avast maar daarmee moet je je wel jaarlijks registreren en de interface is mallotig. Ik ga Avira nog eens proberen.
  Behalve de vaste virusscanner ook z.g. on-demand scanners gebruiken zoals Malwarebytes Antimalware (free) en A-squared free. Na updaten deze programma's (en ook je vaste scanner) draaien in de Veilige modus (F8 toets).
  Je verlopen virusscanner McAfee eraf gooien met Revo Uninstaller, gevorderde modus.
 • Hallo,

  Ik heb sinds de zomer een laptop waarop alles prima werkt, hij is snel, ik heb nergens problemen mee en hij werkt heel fijn. Het enige probleem is dat als ik in de ochtend mijn laptop afsluit en ik kom eind van de middag thuis zie ik dat m'n laptop nog steeds bezig is met uitgaan. Hoe kan ik dit verhelpen? Is dit misschien een virus?

  Ook heb ik als Virus scanner McAfee, helaas is die verlopen en moet ik betalen als ik hem wil upgraden, is er ergens een goede betrouwbare gratis virusscanner verkrijgbaar? Want ik vind weleens van die gratis scans maar die scannen alleen maar halen dan de virussen etc. niet weg.
  Ik heb ook al CCleaner.

  Alvast bedankt.
 • online scannen .
  Mc Afee Norton Kaspersky Avira Nod32 .
  moet ik nog door gaan

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.