Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

vraag digibeet over netwerk(je) tussen laptop en pc

Anoniem
outlaw99
2 antwoorden
 • Hallo, ik weet niet goed waar ik mijn vraag moest zetten dus maar hier.
  Ik ben redelijk digibeet dus vandaar mijn vraag aan jullie 'kenners' :)
  Gisteravond heb ik mijn laptop laten vallen (ja stom!) en nu kan hij wel opstarten maar krijg geen beeld. Nadat ik hem liet vallen had ik nog wel beeld dus dacht ik; pfoe gelukkig niet stuk. Ik heb hem toen dicht gedaan.
  Vanochtend gebeurde er dus niet veel. Dat hij stuk is is heel naar maar waar ik mij meer druk om maak zijn een aantal van mijn foto's omdat ik niet van alles een backup heb…
  Nu heb ik nog een PC en ik heb een jaar geleden een expert een keer een soort netwerkje aan laten leggen(dacht ik?) waardoor mijn laptop het beneden doet via een router en de pc boven is dus ook draadloos.
  Nou ja ik heb er niet veel verstand van dat kun je vast al lezen, maar is het enigzins een mogelijheid dat ik doordat netwerkje als dat er is, via mijn pc bij de foto's van mijn laptop kan komen??

  Mijn moeder zei dat ze een externe harde schijf over heeft voor me en mijn oom heeft een klein beetje verstand, is het mogelijk om via die externe harde schijf mijn foto's van mijn laptop te halen? Dan ga ik dat die oom vragen namelijk… ik kreeg hem nu niet te pakken dus ik dacht ga jullie om raad vragen.

  Als alles niet mogelijk is laat ik hem repareren in de hoop dat ik dan mijn foto's terug heb, maar dat is natuurlijk weer zo duur…!

  Dank jullie wel in ieder geval. Vrgr Michelle
 • als die laptop niks meer doet (althans niet op het scherm controleerbaar) helpt een oplossing via een netwerkje natuurlijk niks.
  waarschijnlijk is het vrij eenvoudig het schijfje uit de laptop te halen, en dan kan die oom dat wel koppelen aan een pc zodat je de fotoos en andere data kan redden (voordat ze in een winkel besluiten om de hele boel even snel te herinstalleren, dan ben je alles kwijt!)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.