Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

laptop gecrasht, problemen bij overzetten harde schijf

Anoniem
melchel
2 antwoorden
 • Hallo,

  Tot mijn grote spijt is mijn laptop gecrasht.

  Bij het starten van mijn laptop wordt de volgende foutbericht weergegeven:
  File: \Boot\BCD
  Status: 0xc0000034
  Info: The Windows Boot Configuration Data file is missing required information

  Met behulp van "http://support.microsoft.com/kb/927391/en-us" heb ik geprobeerd om het probleem te verhelpen, maar het mocht helaas niet baten (bij methode 3, stap 9 weet ik niet wat ik moet invullen).

  Mijn plan B was om de harde schuif uit mijn laptop te verwijderen en deze via een SATA/IDE-to-USB-adapter aan te sluiten op mijn computer. Zo gezegd, zo gedaan. Vervolgens zou de harde schijf normaal gesproken automatisch op Deze computer moeten verschijnen, maar dat gebeurt echter niet (hij staat ook niet bij schijfbeheer). Mijn computer heeft de harde schijf in eerste instantie wel geïnstalleerd en hij staat ook tussen andere USB-apparaten bij "Hardware veilig verwijderen", maar als puntje bij paaltje komt wordt de harde schijf dus niet herkent.

  Voor de rest weet ik niet wat ik moet doen en ben ik ten einde raad. Is er een oplossing voorhanden, zijn er überhaupt andere mogelijkheden om de harde schijf te redden of kan ik fluiten naar mijn oude bestanden? Hopelijk heeft iemand antwoorden of oplossingen!
 • Methode 1 en twee werken niet? Eventueel met een geleende installatie DVD?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.