Vraag & Antwoord

Anoniem
outlaw99
5 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Zo'n drie jaar geleden heb ik met behulp van dit forum een game-pc samengesteld. Ik heb drie jaar lang alle games tot nu toe op zowat de hoogste settings kunnen spelen, wat ik eigenlijk totaal niet verwacht had. Maar nu merk ik dat de nieuwste games toch veel te zwaar zijn.

  Nu heb ik op dit moment niet weer de mogelijkheid om 800 euro op te hoesten voor een heel nieuw systeem. Ik ben onderhand niet meer helemaal into de nieuwste hardware qua kennis, maar ik heb zo het vermoeden dat dit systeempje niet meer fatsoenlijk te upgraden valt voor 3 a 400 euro. Waarschijnlijk moet zo'n beetje alles vervangen worden? Maar voor de zekerheid wilde ik jullie daar nog even naar laten kijken.

  Dit was mijn opzetje voor die tijd:

  systeem

  En in de kast zit een Antec 500 watt voeding.

  Is er een upgrade mogelijk van 3 a 400 euro die ervoor zorgt dat ik met dit systeem weer de nieuwere games zoals Battlefield 3 etc aankan? Ik hoef verder geen SSD ofzo.

  Of is het verstandiger om dit systeem te verkopen en dan een heel nieuw systeem te bouwen?

  Ik hoop dat jullie tijd zouden kunnen vrijmaken om hier even naar te kijken :)

  Groeten Rob
 • Wordt idd. kostbaar om er nog wat moois van te maken, socket 775 is al een wat verouderd platform. Voor nieuwere DX10/DX11 games is een quad core processor wel aan te raden en dan moet je al gauw denken aan een nieuw moederbord en geheugen. En dan de videokaart nog.

  Voor ca. 400 euro zou zoiets wel kunnen:
  http://www.4launch.nl/shop/winkelwagen/41052

  De 500W Antec voeding zou dat wel moeten kunnen trekken.
 • Bedankt voor het uitzoeken :) Dat is idd mooi spul voor die prijs, ik ga er verder nog over nadenken…

  En heb je ook enig idee hoeveel mijn oude pc nog waard is als ik hem zou willen verkopen?
 • www.alternate.nl verkoopt onder de sectie moederborden een aantal upgradesets waar ik in het verleden redelijk goedkoop systemen mee heb omgebouwd… je zou overigens ook een geheugen upgrade kunnen doen naar 4 Gb en een iets modernere videokaart … dan kun je nog wel een jaartje verder…. (maar dat zeg ik hier niet te hard)… :wink:

  link:
  http://www.alternate.nl/html/categoryListing.html?cat1=16&cat2=427&cat3=0&cat1=16&cat2=426&cat3=0&cat1=16&cat2=424&cat3=0&cat1=16&cat2=515&cat3=0&cat1=16&cat2=235&cat3=0&bfbox=1&&tn=HARDWARE&l1=Moederborden&l2=Intel&
 • Hm naja om nou een upgradeset aan te schaffen zodat ik weer een jaartje vooruit kan vind ik ook wat duur :P

  En heeft iemand enig idee hoeveel deze pc nog waard is? (voor het geval ik hem dan wil verkopen)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.