Vraag & Antwoord

Anoniem
Rick Gimpel
5 antwoorden
  • hallo
    ik heb sins vandaag een probleem want mijn processor komt boven de 75 graden vroeger kwam hij maar tot 35 graden de koeler zit goed vast
    geschroefd het is een socket 775 processor pentium 4
  • Vertel eens meer over je config. Hoe zit et verder in de kast met de koeling. Zijn de kabels in de kast, netjes samen gebonden? Als de pc al een tijdje draait, kunnen de koelers vies worden, en daardoor minder koeling geven. Is de koeler wel goed aangesloten op het moederbord. + en - nietverkeerd om. Als de koeler goed werkt, heb je denk ik las, van een slechte airflow.
  • de draden zitten netjes bij elkaar en de koeling zit goed alleen die koelpasta ziet er uitgedroogd uit
  • Oei. Dat er droog uitziet verbaast me niet. Maar als de CPU terug moet, de oude pasta voorzichtig verwijderen en nieuwe aanbrengen. Maar ik sluit de mogelijkheid niet uit, dat de CPU brak word. Maar ke kunt het proberen met nieuwe pasta, en de koeling werkt goed, is het probleem duidelijk. Maar hoe oud is de CPU? Of ben je soms stout geweest en heb je de CPU overclocked?
  • Je kunt ook eens kijken of de koelvinnen niet vol met stof zitten. Zoja, dan met een zacht kwastje verwijderen en even uitblazen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.