Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

moederbord testprogramma'tje??

hallo, Sisoft sandra is g1 goed programma Want die vertelde dat er in mijn AGP-Slot een 56K modem zat. Zelf weet ik g1 goed programma Maar persoonlijk heb ik het niet op sandra maar als ik er een vind horen julie het wel groeten jurgen

Anoniem
Venom
4 antwoorden
  • ik zoek een testprogramma'tje (DOS of windows) waarmee ik moederborden kan testen of ze nog wel helemaal werken. Dus zo een progje die je ook voor memory (bv docmem van simmtester) en CPU's (CPUstab) hebt, zodat ik door middel van een vastloper of foutmelding van het testprogje kan zien of het moederbord nog wel helemaal goed is. Bestaan zulke progs, en zoja? Wat is dan een goed programma? En waar kan ik het downloaden?
  • weet niet of dat precies is wat je zoekt, maar Sandra van sisoft al eens geprobeerd?

  • wat ik precies zoek is dus een programma waarmee ik aan kan tonen of een moederbord nog wel goed werkt zonder, dat ik er een ander moederbord in schroef en kijk of de prestaties van de computer beter worden of die ene bepaalde vastloper niet meer terug komt (niet dat ik die heb, maar bij wijze van spreken).

    Is Sandra of sisoft dan zo een progje?
  • Volgens mij kon je inderdaad met dat programma moederborden testen. Maar staat me vaag ook een ander programma bij van vroeger. Genaamd Check It. Weet echter niet of het nog wordt door ontwikkeld voor de nieuwe versies van Windows.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.