Vraag & Antwoord

1 antwoord
 • Hoi,

  Kan je een Dell Dimension Pent 4 1.7 Mhz, ook overklokken zoals m'n eerste eigen samengestelde kloon (PII-400 Mhz) uit A-merken ?

  Dat vroeg ik me af, zonder handleiding nagekeken hebbende en misschien heeft hier iemand ervaring mee.

  Even wat meer info:
  - Dell's gebruikt eigen moederborden en specs vond ik moeilijk te vinden op het internet. D'r wordt wel wat verteld wat erop zit, maar merknamen e.d. vertelt dell niet. Maar bijv. als je weet of het een ASUS of een K7T Pro moederbord is, dan weet je al heel wat meer.
  - Dell gebruikt voeding van 250 Watt. Is best wel aan de lichte kant en voordeel is dat ie stroom bespaart. Je kunt de Dell in een zgn S3-state zetten. Dell waarschuwt dan wel dat bepaalde drivers hier raar op kunnen reageren.
  - Dell heeft een supportsite waar je je ServiceTag kunt invullen en dan zie je jouw systeem, maar opties die erop zitten niet. Je ziet dan de standaard Dell Dimension. Evt uitbreidingen bij mijn aankoop wordt niet vermeld dus als je drivers download, dan is ie dus ook niet aangepast op jouw configuratie.

  Ik ben benieuwd of iemand hier ervaring mee heeft met overklokken van een Dell Dimension 4400 (niet dat ik dat wil gaan doen nu, maar misschien wel als die tegen die tijd uit de garantieperiode valt hehe.. :smile:)

  Groetjes, Aswin

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.