Vraag & Antwoord

8 antwoorden
 • Vreemd verhaal, ik zou het omgekeerde verwachten. Het zou een breukje kunnen zijn in bijvoorbeeld het moederbord. Maar het zou ook een slecht contact kunnen zijn. Tja, de boel eens goed bekijken lijkt me. Uit elkaar en weer opnieuw in elkaar zetten … wel op eigen risico.
 • Ik heb het volgende probleem: wanneer ik mijn PC wil opstarten in een koude ruimte gebeurt er niets. Als ik die ruimte verwarm kan ik de PC de volgende dag (pas) gebruiken. Wat kan hiervan de reden zijn?

  Bedankt alvast!
 • Erg vreemd verhaal, meestal is het namelijk andersom :???:

  Wat gebeurd er dan als je hem opstart in een koude ruimte, doet hij helemaal niks, of beginnen alleen de fans te draaien oid?
 • Volgens mij heeft dit iets te maken met de uitzetting en inkrimping van de computeronderdelen. ik geloof dat in koude ruimtes een geheugenmodule bijvoorbeeld minder goed contact maakt, wellicht is dit het probleem…
 • Dat klinkt niet goed dat je rammetjes steeds uitzetten en inkrimpen.
  Ook al is dit moeilijk om te geloven.
  maar oke als dat echt zo is dan is het toch slecht voor je rammetjes als ze steeds inkrimpen en dan later weer uitzetten of niet??
  Dit probleem heb ik eigenlijk niet ik zelf zet soms in de ochtend mij computer aan terwijl de kamertemperatuur ongeveer 10 graden is.
 • IMHO is dat krimpverhaal BS

  dat kan hooguit een paar micron uitmaken.

  overigens zou ik niet weten wat het wel is.
 • Als er al iets niet helemaal goed zit zou het door krimp kunnen hoor.

  Maar normaal gesproken hoor je geen problemen te hebben. Want de temperatuur verschilt zowiezo over de tijd. Want als je hem aanzet is de temperatuur inwendig gelijk aan de omgevingstemperatuur, en na een tijdje wordt je mobo een graad of 10-15 warmer…


  Ik slaap zelf bijna altijd met m'n raam open dus in de winter is het 's nachts op m'n kamer ook behoorlijk koud. En dan overdag de verwarming weer aan.
  Tot nu toe houdt 'ie het ondanks die temperatuurwisselingen prima uit.


  Dus ik zou idd even alles nalopen…
 • in wat voor situaties gebeurt dit? neem je de machine vaak mee naar een andere ruimte (is het een laptop o.i.d.). En ga je dan plotseling naar een geheel andere omgevingstemperatuur?

  maar bij lage temperaturen zou een pc eerder beter moeten lopen dan slechter.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.