Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Is mijn koeling te zwak? (deel 2)

Anoniem
Anthony
5 antwoorden
 • ( vervolg op http://forum2.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=62076 )

  In de computerzaak zei men al dadelijk dat de koeling die ik had (
 • De naam Taisol komt mij niet bekend voor en de fan erop maakt nauwelijks xtra rotates dus ik zou je Tt niet voor deze koeler ruilen.
  Kijk eens voor prestaties op www.heatsinkdatabase.com
  en als je gelf hebt neem dan gewoon een Alpha/Swiftech die zijn namelijk erg goed. Tot welke waarde een fabriek zegt dan hun coolers goed koelen zegt niets, want op welke temperatuur hij dan blijft staat er niet bij.
 • Ik zou het gewoon ff aanzien met je "oude" cooler en idd niet die cooler aanschaffen die ze jou proberen aan te smeren! Mocht je toch problemen krijgen met je temperatuur, dan kan je altijd nog een andere cooler erop zetten…
 • Een computerzaak die zonder met de ogen te knipperen beweerd dat je je CPU temp. tot 80 graden mag laten oplopen en dan ook nog zegt "ALS IE VASLOOPT, LIGT DAT DAAR NIET AAN", mag zich m.i. geen computerzaak noemen.
  Zoek een andere leverancier, want het lijkt erop dat je bij deze uitbaters een vermogen uitgeeft aan allerlei (vervangende) componenten om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat het toch de temperatuur was.
 • [quote:f01f48cad9="Ruud de Wit"]Een computerzaak die zonder met de ogen te knipperen beweerd dat je je CPU temp. tot 80 graden mag laten oplopen en dan ook nog zegt "ALS IE VASLOOPT, LIGT DAT DAAR NIET AAN", mag zich m.i. geen computerzaak noemen.
  Zoek een andere leverancier, want het lijkt erop dat je bij deze uitbaters een vermogen uitgeeft aan allerlei (vervangende) componenten om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat het toch de temperatuur was.[/quote:f01f48cad9]

  Dacht ik ook al! Maar ja: 't is een grote zaak waar een boel 'technici' rondlopen. Er zijn er gelukkig anderen waar je wel op kan betrouwen. 'k Zal me in 't vervolg best tot die andere(n) wenden… :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.