Vraag & Antwoord

6 antwoorden
 • Ja, er zit meestal iets van PC-health in de bios, of ieg iets waar je de temperaturen aflezen kan, daar kan je die meldingen ook vaak disablen.
 • Beste mensen,

  Ik heb mijn Asus cuv4x en p3vx geupdated met de nieuwste BIOS. Nu krijg ik echter een melding -tijdens het opstarten- dat de Hardware monitor een probleem heeft. Hij geeft aan dat de Vcore te hoog ligt en dat de cpu te warm is 95+! graden. Wanneer ik echter Asus Probe installeer, is alles in orde. Is dit een groot probleem? Ik heb de update erop gezet omdat ik in de ene een PIII 800EB heb geinstalleerd (na een PII 350) en in de andere een PIII 1000. Ik was -en ben- in de veronderstelling dat beide borden met de standaard BIOS geen PIII ondersteunen. :oops:
 • Waarschijnlijk is het geen probleem, kan je die meldingen niet uitzetten in de bios bij PC-health oid?
 • Ik zal eens kijken. Zit die PC-health in de BIOS? Ik moet erbij vermelden dat de beide BIOSsen Beta-versies zijn… :-?
 • Ja, dat disablen heb ik gezien. Heeft dat geen effect op eventuele hitte-explosies?
 • [quote:141e74f921="Foxenberg"]Ik zal eens kijken. Zit die PC-health in de BIOS? Ik moet erbij vermelden dat de beide BIOSsen Beta-versies zijn…
  .[/quote:141e74f921]

  Ik denk dat ik voor zeker zou gaan en de de laatste officiele bios zou installeren ipv zo'n beta. Dat ie nu al fouten geeft mbt tot temperatuur en vcore (terwijl dit niet zo is) betekent dit toch dat er iets mis is met de bios.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.