Vraag & Antwoord

Anoniem
S0epkip
9 antwoorden
 • ik heb net een nieuwe moederboard en processor gekocht. een asus a7a266-e en een athlon xp 1700+ alleen hij loopt steeds vast vaak als ik iets kopieer van een cd of iets uitpak. en ik kan alleen win me installeren als ik win xp of win 2000 probeer te installeren dan geeft ie in de installatie dat ie een bestand niet kan kopieren en dat doet ie bij win xp en win 2000 en bij mijn vorige configuratie deed ie dat nooit (pentium3 600mhz) de temp. blijft op 49 a 50c. dus daar zou het niet aan liggen ik heb ook een geforce 2 mx 400 64mb maar die heb ik ook al vervangen voor een andere kaart en dat werkt ook niet. wat moet ik doen? wie kan mij uit de brand helpen? :o :evil:
 • Heb je al eens aan de settings voor die CD drive geklooit? Staat bijvoorbeeld UDMA mode aan? Probeer die eens uit te zetten.
 • nee die staat al uit maar hij is gewoon heel instabiel ook als je iets installeert dan begint de muis ook langzaam te doen. heb ik iets verkeerds in het bios ingesteld of zo? ik snap er niks van. wie kan mij helpen?
 • Heb je de via 4in1 drivers geinstalleerd voor je chipset?

  Heb je je geheugen al eens getest? en PSU voltages bekeken?
 • wat zijn die 4 in1 drivers dan ik heb alleen een agp driver geinstalleerd en welke voltages moet ik kijken dan? want ik heb hem op automatisch staan ik heb ook pcprobe van asus kan je precies zien welke voltages je hebt en hoeveel graden je pc is mijn athlon xp staat op 1,75 volt
 • Je moet dan even kijken of de 3.3V, 5V en 12V niet te ver afwijken, of schommelen. Geheugen kan je testen met memtest86, URL staat in de FAQ of ff zoeken met google.

  De VIA 4in1 drivers moet je vergeten, die heb je niet nodig met je ALI chipset (ik was ff te snel :oops: )
 • mijn voltage's zijn: 12,524v, 4,999v,3,312v,1,76v ik heb wel andere drivers van ali gedownload maar dat helpt ook niet zijn deze voltage's goed? ik ga nu mijn geheugen testen.
 • ik kan mijn geheugen niet testen want dat programma moet je op een floppy zetten en ik heb op dit moment geen floppy drive. maar het geheugen is net nieuw. kan iemand mij nog helpen?
 • he bedankt hij doet het weer er zat een dimm geheugen in mijn pc die op 100 mhz werkte in plaats van 133 mhz dus nu doet ie het weer!!!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.