Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Hoogste waarde 3DMARK2001

Anoniem
None
212 antwoorden
 • Zoals ik al zei, je moet echt alle restjes van de oude drivers van nvidia weg halen ook de wtm drivers, echt alles. in hardware eigenschappen en in software van de configuratie scherm.

  let op dat je geen ANISO of FSAA heb aanstaan. na instalatie van de 40.41 drivers staat o.a. fsaa op x2. je moet dat uitzetten.

  Gebruik Rivatuner om ANISo en FSAA uit te schakkelen en je videokaart te overklokken.
 • thmx… k gaat zo weer ff kijke… ben toch nog iets aan t downloade en dat duurt nog wel een tijdje mzzls bennie
 • ik had een winst van 800 punten met deze drivers.
  ik draaide eerder 12x160fsb en nu 12x158fsb en nog had ik een winst van 800 punten.
  uiteraard heb je er meer aan als je je FSB iets omhoogschroeft.
  met een 140fsn haal je gegrarandeerd meer dan 11.000 punten. met 133 igg hoger dan die 10626 3dmarks.
 • kweet nie waar het aan leg dan ff opnieuw probere daluk moe ff me pa helpen k had nu: 5774:S sal wel niet kloppe moet ik ook die wtm drivers ofzo deleten van nvidia?? mzzls
 • nieuwe score= 10777 nu ff me fsb overklokke….mzzls
  correctie fsb op 140 (1680mhz) en core 300 mem 688:)
  11410 thnx drakie
 • 11410 zo zo, dat is nog meer dan ik had verwacht. ik zat aan 11050 of zo te denken.
  kan je je videokaart niet op 310 krijgen? dan haal je nog meer :D
 • Maybe als ik uhm heel veel koeler ga krijgen… of dat ik uhm een v mod geef maar dat kan niet want eigenlijk istie van me pa… maar het zou idd wel een flinke winst opleveren…:D mzzls
 • lol. dus eigenlijk heeft je pa een score van 12001 met 3Dmark2001se en jij helemaal niet ;)
 • De pc is van hem maar ik zit er gemiddeld 24 uur ofzo op n week (als t niet meer is) en hij hoostens een uur…:D en k doe met dit ding wat ik wil al wil ik hem oce dan doe k dat want hij weet zo weinig van pc's dat ie het nog geneens merkt….:D hehe tis skr lol ik baal er alleen van dat ik mijn p2 350 (wel van mezelf) niet ken oc….:S mzzls
 • wil je iets minder MSN taal praten hier. ik ben 26(over 9 dagen) en ben van een andere generatie die dat niet allemaal kan lezen ;) (voel me net een oude lul)

  Tis maar goed dat ik niet achter me pa's pc zit. hij heb een AMDk6 333mhz met een voodoo 3 :D
 • Ja sorry soms tik ik een beetje te snel en dan vergeet ik gewoon een letter ofzo en valt toch wel mee met een oude lul die van mij is 45…:S hehe ja ik kan de andere pc van me pa ook overklokken..:) maarja dat zal ook wel moeilijk gaan want dat is een p3 450 katmai en er zit voor zover ik weet geen ondersteuning voor 133fsb op dat mobo….:S maybe met een bios flash..?? mzzls
 • Welke drivers zou ik moeten gebruiken voor mijn Leadtek GF 4 Ti-4600? En waar haal ik die vandaan? :)
  Ik draai (98 en) XP en heb nu de 29.40 dacht ik :P
  Ik heb trouwens niet de drivers van Leadtek, maar 'gewoon' van Nvidia.
 • Zie hier boven drakie raadde mij de 40.41 die heb ik gedownload en ben van 10626 naar 11410 gegaan :) dus ik zou die nemen ik heb verder geen last van bugs ofzo zolang je ze maar instaleert zoals draak zegt dus eerst alle oude drivers deleten…… echt alle…:)
 • Precies. ik heb ook een Leadtek GeForce 4 ti en de 40.41 werken na veel kloten prima.
 • Ze hadden er wel een guide bij mogen schrijven ik lees dat heel veel mensen er problemen mee hebben en dat er een paar "bugs" in zitten maar ik heb er nog niks van gemerkt:D hij werkt naar mijn zin perfect hopelijk geven de volgende drivers ook zo'n power boost..:D maar draak op wat moet ik me "dinges" zetten (kweet niet hoe het heet) 1:1 of 4:5 of automatic want na 140fsb doet ie het niet meer..:S mzzls
 • De Dirvers zijn "Beta" vandaar dat er fouten in zitten, ik heb er zelf ook veel problemen mee gehad maar na veel uitzoekwerk heb ik ze nu goed draaien en de refresh rate is nu ook goed.

  de officiele drivers komen binnenkort wel uit en zullen naast de Perforamce boost vast ook wel goed lopen.

  zoek btw. eerst maar uit wat "dingus" is :D

  dat je niet verder komt dan 140fsb kan aan zoveel verschilende dingen liggen daar kan je beter een nieuwe topic voor openen.
 • ja dna moet ik weer me computer opstarten en gaan kijken in het bios hebbik ff geen zin in zit net lkkr op internet…(kabel is beetje gaar in dit huis maar gaat wel snel… :P uhm volgens mij is het de divider(nu flikker ik weer van internet af) ff kijke in me boekie volgens mij is get memory frequancy ratio… zoals ik het hier in me boekie zie staan maarja dat kan ook weer afwijken ik ga dalijk ff kijke…:) mzzls
 • [quote:d64cab06d1="Red Dragon"]Je moet je vorige driver volledig verwijderen, dus in je hardware eigenschappen instalatie ongedaan maken. Reboten. NIET opnieuw instaleren maar naar "software" gaan in het configuratie scherm en vervolgens daar ook de Nvidia display drivers deinstaleren.
  Weer Rebooten en nu kan je ze instaleren[/quote:d64cab06d1]

  Ik heb een 'gebruikersvriendelijkheidsprobleem'.
  Ik uninstall mijn GF 4, reboot, en na 5 seconden in Windows herkent 'ie de kaart weer en gaat Windows ONGEVRAAGD de drivers weer installeren.
  Hoe fix ik dat?!
  Ik zie alleen een schermpje met 'VGA adapter gevonden' en daarna een met 'NVIdia Geforce 4 Ti-4600'. Er staat wel een kruisje in beeld, maar dat haalt niets uit.
  Hellup!
  Bah, ik tik dit bericht nu in 640x480 omdat ik geen zin heb de resolutie hoger te zetten.. :P
 • Dat probleem word opgelost als je in de software afdeling van het "configuratiescherm" van WinXP al de Nvidia drivers en software "Uninstalled" dan start je weer op en weet WinXP niet meer dat je een ti 4600 heb omdat ie hem niet herkent.
  sowieso kan je de instlatie afbreken en de 40.41 drivers instaleren
 • Ja ik heb het gefixed:
  Eerst de drivers onder software verwijderen, DAN pas wordt ik gevraagd wat ik wil gaan installeren. Nu zijn de 40.41 drivers up & running :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.