Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

welk mobo met mogelijkheid voor front behuizing connector

Anoniem
lugia
4 antwoorden
  • Ik ben op zoek naar een moederbord met on-board sound die ook connectors heeft om de front-sound van de behuizing aan te sluiten.

    Ik heb het laatst met een Gigabyte GA-7VAX geprobeerd, maar daar moet je op het moederbord 2 jumpertjes verwijderen om het geluid naar de voorkant van je kast te leiden. De connectoren achterop de kast werken dan niet meer.

    Wat ik wil is een moederbord wat standaard het geluid naar de connectoren op het moederbord stuurt (normale speakertjes dus) en af en toe moet de gebruiker een koptelefoon in de voorkant van zijn kast pluggen en zo het geluid via de koptelefoon krijgen (de normale speakertjes worden dus uitgeschakeld…)
  • Dat kan volgens mij met een Asus A7V… en dan dat stukkie voor voorin, wat je met Aopen kasten kunt kopen
  • Chaintech 7VJL Apogee levert een frontje met aansluitingen voor een 3,5 inch bay. Ik overweeg om dit mobo te kopen, heb echter nog wel een vraagje betreffende deze aansluitingen. Achter op het mobo zitten maar drie aansluitingen (mic. line in, en line out). Je schijn nu via software de mic en de line in te kunnen aansturen voor 5.1 audio. Mijn vraag is nu kun je in dit geval ook de microfoon aansluiting op de voorkant gebruiken (dus en 5.1 sound en micro te gelijk)?

    lugia
  • Diverse moederborden met 5.1 geluid hebben extra aansluitingen op een paneeltje, wat achter/voor een pci slot geschroefd wordt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.