Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Over de hard schijf dan wat ook een goed onderwerp mag zijn

Anoniem
egslim
5 antwoorden
 • ik heb mijn schijf ingedeeld he en daar is een [b:8cc1fda088]C schijf[/b:8cc1fda088] waar ook windows enzo ofstaat. en geen [b:8cc1fda088]cd-rom schijf[/b:8cc1fda088] ja. en daar stond een setup bestandje in en een autorun bestandje in. en daarom startte hij dat setup bestandje op. ik heb daarom startte hij setup op en dit wil ik dus niet. ik heb het autorun bestandje en het setup bestandje weggegooid maar nou blijft ie nog steeds om dat setup.exe vragen. en dat wil ik dus weg hebben. in mijn vorige topic wat nu gesloten is stond ook dat het om de harde schijf ging en niet om een cd-rom en dat zegt er toch iemand dat het over de cd-rom gaat wat dus niet is. er stond dus precies in wat er fout was.
 • Kan je niet even je post editen met een hele omschrijving van je verhaal? Hier wordt ik ook niet erg wijs uit moet ik zeggen. Je gesloten topic zakt omlaag wat het voor anderen erg lastig zoeken kan maken.
 • volgens mij denkt hij dat we dom zijn en hij probeerd het uit teleggen, maar dat kan hij dus niet. [b:3b0a243fe4]maar[/b:3b0a243fe4] ik denk dat ik het al een beetje snap :lol: . wanneer krijg je die fout, want het is toch een fout dacht ik zelf. bij het opstarten? :-? . en waar stond dat bestandje. waar was het bestandje van.
 • lama kheb al antwoord gekregen op een ander forum waar ze het teminste wel snappen met de zelfde tekst als het eerste forum die zijn teminste wat slimmer dan hier.
 • [quote:00eed86034="hallo0"]lama kheb al antwoord gekregen op een ander forum waar ze het teminste wel snappen met de zelfde tekst als het eerste forum die zijn teminste wat slimmer dan hier.[/quote:00eed86034]Houd rekening met uw medegebruikers


  Wees vriendelijk en beleefd; grof verbaal geweld is in dit forum niet toegestaan. Val uw medegebruikers niet aan omdat [b:00eed86034]hun kennis lager [/b:00eed86034]is dan de uwe, maar steek liever een helpende hand uit. Probeer tegelijkertijd in uw communicatie zou duidelijk mogelijk te zijn, zodat u uw medegebruikers niet voor raadsels stelt. En als u om de mening van anderen vraagt, wees dan niet verontwaardigd als u kritiek krijgt. Als u zich beledigd of benadeeld voelt door een medegebruiker, kunt u contact opnemen met een van de moderators.
  :evil:

  edit: en dit
  Wees duidelijk


  Als u een nieuw onderwerp start, geef dan de essentie van uw vraag of stelling zo duidelijk mogelijk weer in de titel. Een onderwerp als Vraagje, Computerprobleem of Help mij zegt uw medebezoekers niets; de meeste onderwerpen in dit forum zijn immers hulpvragen bij computerproblemen. Neem het onderwerp van uw vraag kort in de titel op, bijvoorbeeld: Hoe sluit ik mijn analoge videorecorder aan op een pc? of IE 6 loopt vast onder Windows 95. Geef vervolgens in het bijbehorende bericht een duidelijke schets van de situatie. Zeg bijvoorbeeld niet slechts: Mijn computer doet het niet, [b:00eed86034]maar geef aan wanneer uw probleem precies optreedt[/b:00eed86034], [b:00eed86034]wat er precies gebeurt[/b:00eed86034], wat voor systeem of welke software u gebruikt en onder welke omstandigheden het probleem ontstaan is. Als u alle relevante informatie duidelijk bij uw vraag vermeldt, is de kans dat u snel een bruikbaar antwoord krijgt aanmerkelijk groter.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.