Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Etelcom, Of anderen? (nieuw systeem)

Anoniem
RicardoS
4 antwoorden
 • Beste mensen,
  Ik ben van plan een nieuw systeem te gaan kopen en heb dit systeem uitgezocht. Het is een vast systeem dus er kan niks in veranderd worden. Ik wil het gaan ophalen bij de etelcom in rotterdam (woon zelf in zeist). Ik heb juist dit systeem uitgezocht vanwege de prijs en vanwege dat het exact bij mijn eisen past.
  Wat vinden jullie van dit systeem?
  Specs:

  Geheugen 512MB DDR 2700
  Behuizing Aluminium Blue Tower Case, 300W
  Processor AMD Athlon XP 2400+
  Cooler gecertificeerde AMD cooler
  Moederbord Asus A7V8X KT400, audio, LAN onboard, AGP 8X
  Harddisk Western Digital 80GB 7200rpm 8MB Cache
  CD-rewriter 48x RW CD-rewriter
  Videokaart GeForce4 MX440 64MB TV out
  —519 euro—

  Mijn wensen zijn om er een klein spelletje, internet, werkstukje op word mee te doen.

  Dit zijn de specs van de winkel:

  www.etelcom.nl voor mijn set moet je kiezen: componenten - bundel upgrade kits - pc upgrade kit en dan de kit met de amd 2400+ proc.

  Willen jullie hier je mening over geven en of jullie ervaringen met etelcom met mij uitwisselen via dit forum? En eventueel anders andere winkels aandragen met zelde soort systeem of beter voor een gelijke of lagere prijs?

  [b:b6876b0224]Na wat respons over etelcom blijkt dat dit een enorme (k + t) zaak is. Ik woon in zeist en wil dus graag weten waar jullie zon zelfde systeem voor hetzelfde bedrag eventueel vandaankunnen toveren? [/b:b6876b0224] [i:b6876b0224]ps (gelieve niet verwijsen naar de tweakers site want dat zijkn zo enorm veel winkels dat ik daar geen wegwijsn in wordt[/i:b6876b0224]

  Mvg. Ruurd Feitsma
 • Ziet er wel leuk uit alleen ben ik niet zo fan van die videokaart. Die voldoet zeker niet meer aan de huidige eisen, maar als het tot simpele spelletjes beperkt wordt is er niet zoveel aan de hand.
  Over Etelcom: Lees de shopsurvey op www.tweakers.net eens, daar staan kopers met hun ervaringen.
 • Ik zou met Etelco overleggen of er geen Asus nForce2 in kan. Zeker als je dingen zoals onboard audio gaat gebruiken, dan ben je met een nForce2 beter af als met die via KT400. Een nadeel is misschien weer dat je dan met 2 geheugenmodules moet werken (moet niet, maar is iets sneller)
 • Dacht dat we hier bezig waren? :-?
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=87207&start=20

  # Iig Etelcom is dus gewoon een rampzalige shop en ik zou er vooral niets kopen.

  # In Rotterdam zit zat andere goede shops oa: Completer en Informatique (Berschenhoek) zijn erg goed. Oa ook in Rotterdam zitten: Dynabyte, Mycom, Computerland.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.