Vraag & Antwoord

Anoniem
falcon9
7 antwoorden
 • 2 weken geleden is mijn computer compleet gecrashed, tijdens het spelen van een spel ging de computer steeds langzamer werken en na een tijdje kwamen er rare piep geluiden uit de boksen, Nadat ik de reset knop had ingedruk starte mijn systeem niet meer op.
  De ledjes van de dvd speler en het power ledje branden, verder draaien beide ventilators, maar verder doet het systeem niks (reset knop werkt niet en cd laatjes gaan niet open)
  Volgend de computershop waren zowel mijn grafische kaar, moederbord en voeding kapot, ondertussen zijn moederbord en voeding (gratis) vervangen, maar ik wil graag weten hoe dit kan gebeuren. Kan iemand mij helpen?

  Mijn oude configuratie was:
  MSI 850Pro2 moederbord
  Pentium 4 1,4 GHz, socket 423
  383 mb RD-Ram geheugen
  Point of Vieuw GF4 Ti4200 XP
 • Je voeding kan overbelast geweest zijn, zo ook met je moederbord.
  Of ze kunnen allebei te heet geweest zijn.
  Of het komt door statische electriciteit.
  Of het kan een productiefout zijn in je moederbord/voeding.

  Zoiets is het geweest… heel veel dingen dus, nog wel meer ook.
 • Als hij steeds langzamer gaat dan kan dat een teken van oververhitting zijn, dan komt de Thermal Throttle van de P4 in werking. Maar dan is het wel raar dat ook je videokaart ed kapot zijn.
 • Zoiets heb ik ook, videokaart vervangen, geen verschil, voeding vervangen, hdd vervangen, alles eruit gehaald, niks helpt. Mobo kapot?
  Zal wel, maar hoe check je dat? Mobo vervangen is het laatste….
 • Ik had in mijn bios ingestelt dat zodra mijn computer te warm zou worden (60C) hij een alarm singiaal zou gaan geven (ik heb niks gehoord) verder zou de computer zich bij 70C uitschakelen (ook niet gebeurd)
  oververhitting lijkt mij dus onwaarschijnlijk
 • [quote:93f80b8c10="falcon9"]Ik had in mijn bios ingestelt dat zodra mijn computer te warm zou worden (60C) hij een alarm singiaal zou gaan geven (ik heb niks gehoord) verder zou de computer zich bij 70C uitschakelen (ook niet gebeurd)
  oververhitting lijkt mij dus onwaarschijnlijk[/quote:93f80b8c10]neeh BA bedoeld wat anders :wink: . die pentium 4 die jij hebt gaat automatisch langzamer lopen als hij te heet wordt
 • yep. Die dingen blijven zelfs doordraaien zonder koeler, is een keer een filmpje van THG oiver geweest.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.