Vraag & Antwoord

Anoniem
Marcel de Reus
5 antwoorden
  • Beste, misschien een hele rare vraag maar ik vraag me af hoe mijn CPU temperatuur zo hoog kan komen. Ik heb een AMD 1800+ en 2 HD en een Antec kast met goede voeding. Maar toch is de temperatuur dik 40 graden en ik lees bij anderen dat hun temperatuur soms onder de 30 graden is wie kan mij uitleggen hoe men dit doet.
    Alvast ebdankt
  • Je AMD xp kan nog een oude core hebben die wat warmer kan worden. Ik heb ook een xp 1800+ gehad en die werdt ook iets van 50 graden. Dus niks om je druk over te maken! Als je lagere temps wilt krijgen kan je (als je nog een standaard koeler hebt) die vervangen door een betere koeler, dan wordt ie iets van 5 à 10 graden koeler van.
  • 40 graden is goed genoeg……
  • Als je een oude 1800+ hebt is dit een goede temperatuur, zelfs de nieuwe zijn vaak warmer. 30 graden en minder worden vaak op water gehaald, of afgelezen wanneer de pc net aanstaat :wink: niet echt goed om mee te vergelijken dus.
  • LOL, ik heb al tijden niet meer zulke temperaturen gehad, al meet mijn mobo met de on-die sensor… Je moet niet te bang worden van wat hoge temps, gewoon onder de 70 graden blijven is er niet veel aan de hand. Anders wordt hij wel instabiel.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.