Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Anders

Beos Hardware Fout Tijdens Opstarten

None
5 antwoorden
  • Ik wou graag beos personal 5 op mijn pc installeren maar als ik na de installatie beos op ga starten blijft ie hangen bij de hardware detectie (dit probleem had ik ook toen ik oudere versies van windows wou installeren 95-98) ik gebruik windows-xp Pro en heb een Compaq Evo N1050v notebook wie weet hier iets van

    alvast bedankt
  • [quote:0110162b60="Hugnix"]Ik wou graag beos personal 5 op mijn pc installeren maar als ik na de installatie beos op ga starten blijft ie hangen bij de hardware detectie (dit probleem had ik ook toen ik oudere versies van windows wou installeren 95-98) ik gebruik windows-xp Pro en heb een Compaq Evo N1050v notebook wie weet hier iets van

    alvast bedankt[/quote:0110162b60]
  • BeOS start vaak niet op nieuwe AMD en Intel processoren. Probeer eens BeOS Max, daar zitten de nodig patches al in…
  • Kan je wat meer info geven ivm de hardware in je notebook?
    En anders even met JavaShare onder windows inloggen op het BeOS netwerk (chat) waar je zeker je vraag eens kan voorleggen.
    Let wel het voertaal is in het engels … maar soms valt er al eens geregeld een woordje nederlands :wink:

    En anders zijn er nog wel enkele dingen die je kan uitproberen … de patches die in BeOS max en Dev Edition zitten kan je ook zo installeren op een PE versie … maar het kan ook een kwestie van video etc zijn .. daarom even wat meer info graag.

    Greetz
  • Mijn oude Compaq 4122 (pentium 150@200, 128mb ram) stopte ook altijd voor de installatie. geen idee wat het was, ik heb er maar OS/2 WArp 4 opgezet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.