Vraag & Antwoord

OS Anders

Nero7 Demo

Anoniem
DoeHetZelf
3 antwoorden
  • Hoe krijg je de Nero7 Demo versie gedeinstaleerd ? Ik heb dit gedaan via Software in het Windows XP Prof menu het was toen niet van mijn schijf verdwenen, tenminste niet helemaal het meest stond er nog. Vervolgens vond ik bij Nero Productsetup dat het daar ook kon, maar daar krijg ik net zoals bij configuratiescherm / menu software nu steeds de volgende melding"Shellmanager-database is beschadigd of ontbreekt".
    Opnieuw instaleren lukt ook niet, hoe kom ik van die rommel af, ik krijg mijn legale oude Nero 6.6 ook niet meer erop, melding, er staat een nieuwere versie op en deze eerst verwijderen. Ik heb het vermoeden dat met de Windows software deinstalatie het 'Shellmanager-databas" en nog wat andere software van Nero7 Demo is verdwenen. Het idiote antwoord bij Nero is schijf formateren en er opnieuw opzetten.
  • Je kunt 7 nogmaals installeren, en dan nog eens verwijderen, mogelijk in een andere volgorde. Is het daarna niet beter, wis dan de ahead directory eens. Onder common files staat er ook nog een.. Lukt het dan nog niet, zoek dan eens naar registerverwijzingen.
  • Het opnieuw instaleren van Nero7 Demo lukt niet, ik krijg de melding dat de versie die op de PC staat een nieuwere versie is en eerst verwijderd moet worden, in feite is dit exact dezelfde er is niets geupdate omdat het een Demo is, aan het register heb ik ook al gedacht, maar waar moet je op zoeken, Nero ? Uiteraard maak ik eerst een kopie van het register.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.